two people can look at the same thing and see it differently

IMG_4610IMG_4676IMG_4662IMG_4623aaIMG_4644IMG_4659IMG_4616IMG_4611
CIAO !
Iloisia uutisia täältä päin, nyt miulla on jo tiedossa kuka hostaa miut sit sillä vaihtariviikolla, jollon matkataan Italia kerhon kaa Borgomaneroon viikoksi. Kyseessä on puoliksi Amerikkalainen poika, kai mie selviin, vaikka oisin halunnutkin mielummin tytön luokse? Mutta, plussaa on nyt ainaski se, että tän tyypin isä on täysin Amerikkalainen ja ainakin kielitaitoa sieltä puolelta löytyy ja muutenki varmasti mukava ihminen on siellä sitten vastassa, kaikki ne Italialaiset on tosi ystävällisiä ja ihania!

Tän postauksen aihe ei ollu tosiaakaa tuo Italiaviikko nytten, mutta apua se on jo aika lähellä. Kaks ja puol kuukautta, miten maltan oottaa? Sit sen viikon jälkeen viikko ja on Justinin konsertti. Taitaa tän vuoden huhtikuusta tulla melko mukava :)

Tää viikonloppu meni kokonaan kavereitten kanssa, perjantaista lauantaihi oltii Jennillä ja lauantaista tähän päivään Stiinalla. En ottanu kameraa ollenkaa mukaan, joten miulla ei oo kuvia kenestäkää muusta ku itestäni tältä päivältä, ku menin pihalle jäätyy neule päällä, että saisin jotain piristystä tähän postaukseen. Melkoinen uhrautuminen! Mutta ei miulla nyt tässä sen kummempia, haluun vaan kiittää teitä kaikkia ihanista kommenteista, ootte syy miks miulle ei oo kertaakaan tullu väsymystä blogista tai fiilistä, että en haluaisi pitää tätä.  
xoxo, Sara

12 kommenttia:

 1. voi että nuo sun silmät on ihanat! :-) ja tosi kiva postaus taas!

  VastaaPoista
 2. Missä sulla on paikka sielä justinin keikalla? Itekki tuun sinne :)

  http://mylife-minnaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en enää muista valitettavasti ;s katsomo on kuitenkin sivukatsomoiden ja takakatsomoiden välissä silleen jänskästi :)

   Poista
 3. Ihana postaus taas sara ja oot tosi hyvä kuvaamaan<3 :)

  VastaaPoista
 4. sul on niiiiin ihanat silmät !

  VastaaPoista
 5. oi, oot ihana <3
  Ja nuo sun silmät!! <3

  sarskukarhu.blogspot.fi <-- ois kiva jos kävisit ees kurkkaamassa mun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että ajattelet niin :> kiitos paljon <3 käyn kurkkimassa!!

   Poista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8