it's been written in the scars, on our hearts, that we're not broken just bent, and we can learn to love again

Heissulivei!
Eilen huoneeni koki ihanan pienen muutoksen tuulahduksen, kun vanha pieni sängynrotiskoni sai lähtöpassit ja sen sijalle tuli upouusi unettavan ihana jenkkisänky! Muuttamalla muutamien huonekalujen järjestystä ja tuon uuden sängyn ansiosta huone sai uutta ilmettä, hyvää sellaista. Oon niin tyytyväinen ja se näkyi heti jo aamulla, kun nouseminen tuosta ihanaisesta sängystäni oli tsiljoona kertaa vaikeempaa ku normaalisti, ku jo normaalistikin se on liian hankalaa...
IMG_5703IMG_5709IMG_5706IMG_5712IMG_5701
Sitten vähän kuulumisia ja koulujuttuja... Fyken kokeesta sain 9 ja oon siihen tyytyväinen, sillä suht. vaikea aine kyseessä. Tälläkin viikolla on ollut muutama koe ja huomenna on mantsan karttakoe. En jaksa stressata enää koulun käynnistä, tietenkin yritän parhaani, mutta jos tulee vaikka välillä joku kasilla alkava niin en halua antaa sen häiritä. Moni lukiolainen ystäväni on kertonut kuinka turhaa oli ysillä panostaa niin paljon kokeisiin, tietty on hyvä osata ja näin, mutta ei ole aihetta stressiin!

Huomiselle ei oikeestaan oo suunnitelmia, joten päivä menee joko täällä ihanassa huoneessani oleskellen, tai sitten tehdään Stiinan kanssa Italiakerhoon esitelmää paikkakunnastamme. Lauantaina tulee olemaan pitkä ja kiireinen päivä, sillä kohteena on Lappeenranta ja tapahtuman nimi on Isosseikkailu! Illasta meen Jennille pitkästä aikaa :)
IMG_5698IMG_5673IMG_5695
Oon rakastunut tuohon Pinkin uuteen kappaleeseen 'Just give me a reason'. Satavarmana tulee olee tän kuukauden ja kevään lempibiisi, jostain syystä heti ekan tahdin kuultua tuli sellanne hyvä fiilis ja nuo sanat, melodia ja kaikki vaan täsmää.

Nyt aion katella vähän Frendejä ja maistaa ekaa kertaa tuota houkuttelevaa Milka -suklaata. Rentoutukaas tekin ja loisteliasta viikonloppua ja huomista kaikille! 
xoxo, Sara

22 kommenttia:

 1. Ihana huone! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiva huone! (:
  Millon se myday mahollisesti tulloo? Nii ja aattelitkos kuvapostausta toteutella millo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) tänään alotin kuvaa sitä uudestaa. oon suunnitellu kuvaavani kuvapostaukseen kuvia viikonloppuna, mut aina oon ollu kavereiden luona yms nii se on vähä sit jääny, mut koitan kerätä aikaa :)

   Poista
 3. sun elämä on niin täydellistä. sulla on täydelliset ystävät, sä oot täydellinen ulkonäöltäs ja luonteeltas, sulla on täydellinen huone, täydelliset kouluarvosanat SIIS EN KEKSI MIKÄ SUSSA JA SUN ELÄMÄSSÄS EI OLISI TÄYDELLISTÄ? siis toki sullakin varmaan on stressiä jne mut se on varmaan pientä noin täydellisen ja ihanan elämän rinnalla! ;_; unohdin sanoa, täydellinen kamera, täydellisiä vaatteita. AINIIN JA täydellinen blogi tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o miulla on kyllä maailman parhaat ystävät, koulussa menee hyvin, ja pidän itsekin tästä huoneestani nyt. itse kyllä löydän elämästäni niiiiin paljon epätäydellisiä asioita, sellaisia syvällisempiä, sellaisia joita en tuo aina blogiin tms. ja eih en ole täydellinen ulkonäöltäni, ois nii monta asiaa mitä muuttaisin siinä jos van voisin. jänskää kuulla kuinka siulle on tällainen kuva miusta muodostunut, mutta haluan vain sanoa, että meissä kaikissa on omat pienet virheemme ja miunki luonne on sellanen, että huhhuh :D ja välillä elämässä tulee tosi kurjia asioita eteen, miun elämässä niitä on kerinnu tulla jo vaikka kuinka paljon ja oon tehny kauheesti virheitä joita oon saanu katua... kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi <3 mutta ei, en ole täydellinen :)

   Poista
  2. Ihana sinä. En oo toi eka ano, mutta voisin jopa kiittää sua hänen puolestaan. Sillä vastasit ainakin mun mielestä just sillä tavalla, että sait ainakin minut vakuuttuneeksi siitä, ettet ole täydellinen, ja se lohduttaa. Koska kateus on niin inhottava tunne. Toiv. sä eka ano tajuat, että Sara ei ole sen täydellisempi kuin sinäkään, ettet ole sen huonompi kuin hänkään.
   Hyvää kevään alkua Sara :)!

   Poista
  3. voi, jos sen voisi niin kiteyttää, että me kaikki ollaan saman arvosia, kaikilla on joskus edessä omat vaikeudet ja joskus menee hyvin, kaikki on hyviä jossain ja jossain asiassa taas saattaa olla ihan surkea... ajan kanssa ehkä oppii löytää omat vahvuudet ja arvostaa itteensä, niin ettei tarvii vertailla koko ajan itseään muihin, itse siihen sorrun liian usein. en ole ketään täydellisempi ja kukaanhan ei oo täydellinen :) hyvä, että sain vakuutettua siut!

   hyvää kevättä siullekkin! :)

   Poista
 4. waau siis aivan ihana huone :o <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. harmi että sitä ei voi lähettää postissa :-D

   Poista
 6. Mistä toi sänky on ja paljon se makso ?:) ja oot upee !

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8