be who you wanna be, not who they want you to be

IMG_7820IMG_7775IMG_7790IMG_7799IMG_7802IMG_7819
IMG_7743IMG_7768
Sadepäivä + vähän musiikkia = minä mietiskelemässä elämääni ja tulevaisuutta. Ihanaa oikeestaa nyt välillä pysähtyy olemaan ja ajattelemaan. Kuka olen, miksi haluan tulla? Oikeestaan tiedän noihin molempiin vastaukset, mutta ne vastaukset on vajaat ja niihin tuun löytää vielä täydennystä päivien myötä. Haluun elää tässä hetkessä, tehdä asioita, jotka tuun muistaa vanhana ja nauttia elämästä! Tässä tulee kulunut klisee, mutta me oikeesti eletään täällä maan päällä vaan kerran ja myös eletään teini-ikä vaan kerran. Kaks vuotta ja sit oon täysikänen. Tää nuoruus menee oikeesti kovaa vauhtia eteenpäin, enkä ees uskalla ajatella sitä päivää kun se on ohi. Mutta joku päivä se on, siihen on kuiteski vielä paljon aikaa. Onneksi.

* * *

Olin maanantaista tähän päivään Joensuussa hyvän ystäväni Karoliinan luona, nähtiin pitkästä pitkästä aikaa ja pidettiin hauskaa katellen leffoja ja valvoen aamutuimaan :) Huomenna on vika työpäivä, ja ehkä näen Roosaa jos se jaksaa tulla meille miun iltavuoron jälkeen. Lauantaina onki sitten nokka kohti Helsinkiä, wohoo!

P.S. oon ihan in love with Daniel J! Jos ette oo vielä törmänny tohon älyttömän söpöön laulajaan, joka toivon mukaan saa kohta jonku levytyssopparin ja tulee vielä joku päivä Suomeen konsertoimaan ja mie pääsen eturiviin kiljumaan... niin siis klikatkaa tästä.
Xoxo, Sara

22 kommenttia:

 1. oli varmaa mielenkiintosia öitä :) t:lapsilupauksien

  VastaaPoista
 2. sun jokanen kuva nykyyän on tosi ahdistava missä sun naama on näytät tosi tympeeltä ja surulliselta mikä vikana ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miun perus pose ilme on sellanen pepsodent hymy nii vaihteeks vähä vakavampaa naamaa

   Poista
  2. SULLA ON KUULE MELKEE JOKA POSTAUSESSA VAKAVA ILME

   Poista
 3. Daniel J on yks mun lempilaulajista :) Se on vaa niin ihana!
  Ihania kuvia ja oot tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. mikset tee videoita ikinä??

  VastaaPoista
 5. Voi että, kun sulla on kauniit silmät! ♥

  VastaaPoista
 6. Hei Sara!

  Olet hyvin kaunis, ja hänen silmänsä ovat upeita! Rakastan blogiisi <3e
  Olen Brasilian, ja kirjoittaa tämän tarkastelun, käytin google kääntäjä, lol. En tiedä, jos se on ymmärrettävää, mutta tarkoitus oli kehua sinua. Toivon, että voitte ymmärtää.

  XOXO, Laura (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you! <3 i got your message, and i'm really glad to hear that :)

   Poista
 7. oot tositosi kaunis ja ihanan kuvauksellinen, ja sun mietelmät elämästä on aina ihan parhaita :)

  kuitenkin yhteen asiaan oon kiinnittäny huomiota nimittäi sun kulmakarvoihin :D
  mun mieleen ne oli ennen niin kovin paljon luonnollisemmat ja anto sun kauniille silmille enemmän "tilaa" tai sillee you know :s
  jos nyt verrataan esim tän postauksen kasvokuvaa, vaikkapa http://farm9.staticflickr.com/8091/8513827178_3b6d6bee60_z.jpg tähän vähän vanhempaan :)

  Mutta kyseessähän vaa mun mielipide, mä nyt oon tämmöne "luonnollisuuden puolestapuhuja" :DD oot nii kaunis, ettet tarvitse maskia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii kiitos! siis miehän oon tän universumin surkein meikkaaja ja siks en osaa laittaa ees kulmiani ikinä samalla tavalla kun edellisenä päivänä ja tästä syystä ne aina vaihtelee :( tietty kuvanmuokkauski joskus hieman tummentaa ja vaalentaa yms...:D täytyy kyllä myöntää että tällä hetkellä diggailen tummia kulmia, niin hehehh saattaa näkyä omassa naamassani tää mieltymys

   Poista
 8. Parempi olla suosiolla lapsena lapsellinen, niin ei sitten vanhempana naisena tarvitse enää väkisin yrittää näytellä teiniä, koska oikea teini-ikä meni ohi yrittäessä näytellä aikuista. Sun pitää tehdä just niin kuin tuntuu kivalta itsestä, eikä ajatella liikaa sitä, että mitkä kaikki asiat pitää ehtiä kokea ennen aikuisuutta. Itse en ole varmaankaan aina tehnyt kaikkein viisaimpia ratkaisuja elämässäni, mutta ehkä eniten kadun sitä, etten nuorempana sanonut tärkeimmille ystävilleni, kuinka paljon he merkitsivät minulle. Tavaroita saa aina uusia, ja vaikka ei saisikaan, niin ei sillä mitään väliä, mutta hukattuja ystäviä kaipaa lopun ikäänsä. Toivottavasti tuo ei kuulostanut liian sekavalta--en ole oikein hyvä antamaan elämänohjeita muille...
  JN

  VastaaPoista
 9. oot kyllä mielettömän upea kaunotar!noi korut saa sut näyttää kuninkaalliselta:)

  VastaaPoista
 10. paksut kulmakrvat on muutes muodissa, et se siitä. sopii kaikenlisäks Saralle, vähänkös on kaunis ja ilmeikäs nainen.

  VastaaPoista
 11. mistä ostit noi puhelinkuoret? :)

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8