neljän seinän sisällä

IMG_9699IMG_9704
Morjestaa! Oon ollu nyt kipeenä tasan viikon. Olin siinä uskossa, että pääsisin tänään kattoo elokuviin One Directionin This is Us:in, mutta ei kantsi lähtee minnekkää, ku pitää saada ääni pikaisesti kuntoon. Ärsyttää kyllä ku oon ihan jäljessä koulujutuista ja ois nii ihana nähä kavereita ja muutenkin olla jonkunnäkösessä kosketuksessa ulkomaailman jollain muullakin tavalla ku selaamalla Facebookia ja Instaa... Yhen positiivisen asian kuitenki löydän. Kun ei oo tarvinnu käyttää meikkii viikkoon, nii iho on saanu levähtää! :DIMG_9721IMG_9732IMG_9694IMG_9697IMG_9730IMG_9678IMG_9679IMG_9724IMG_9671IMG_9741IMG_9733IMG_9692
Oon lähinnä nyt vaa ottanu rennosti, ja mättäny kaikki mahdolliset mömmöt naamaa millä mahdollisesti saa nuhan pois ja äänen auki. Tänään onki ollu jo paljo parempi olo ku edellisinä päivinä, kyllä noi lääkkeet ja tää kotoilu pikkuhiljaa alkaa tehoamaan :)
Mites teillä menee?
Xoxo, Sara

13 kommenttia:

 1. Pikasta paranemista sulle! Itekkin oon tän viikon ollu ihan kivassa flunssassa mutta oon väkisin sinnitelly koulussa :D mä aattelin kyllä tänään uskaltautua sinne elokuvasaliin häiritteen kaikkia niistämiselläni XD pakko sanoo vielä että sun blogi on yks parhaista ja oot niin tajuttoman kaunis!! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon lotta! :) ää mieki haluun sinne:( varmasti paras leffa!

   Poista
 2. Voi eih. Meillä päin on kanssa tota kipeilyä liikkeellä - 20 oppilaan luokasta 8 on kuumeessa, mukaanlukien minä. Toivottavasti paranet pian! :-)

  www.millaswardrobe.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää näyttää olevan taas tällane epidemia-aalto! kiitos samoin :)

   Poista
 3. Mikäs pakko koulussa on meikkiä käyttää? :o tai siis silmämeikin lisäksi sellaista kokoihoa peittävää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä hieman huono sanavalinta, mut mulle meikkivoide ja puuteri on vaa iha pakkomielle :D

   Poista
 4. Ihana blogi! ^^

  http://helloseptembers.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Saraaa mä rakastan sun blogia ja kaikkee siinä!! Oot niin kaunis ja sun vaatteet on ihania! :D oon saanu tosi paljon inspiraatiota sulta ja mä toivon ettet lopeta tän blogin kirjottamista ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii !<3 kiitos nii paljon, ihana kuulla että oon inspannu ja en varmasti lopeta :)

   Poista
 6. kivat kuvat! :-) kipeily on kyllä nii tylsää...

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Onko stiinalla jo se uus blogi? Ikävä sen kirjotuksia enkä oo aiekaa ite löytäny sitä jos semmonen on jo

  VastaaPoista
 8. Ku sulla on noita lukijoita niin paljo ni ootko aatellu et kysysit vaik oasap-kaupalt et voisitko saada sieltä aina jotain vaatteita niinku et ne lähettäis ja sitte sä mainostasit niitä vaatteita ja sitä sivuu jossai täällä? :D ku monet tekee nykyää sillee et ooks kuullu sellasesta? :))

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8