lights go down, in the moment we're lost and found

IMG_0876IMG_0874IMG_0904
HEI VAIIN! Mieleni pursuaa vaikka minkä näköisistä postausideoista ja uudistuksista blogiini. En oikein vielä teidä aionko muuttaa ulkoasua, sillä tähän olen kiintynyt, eikä edes näytä olevan aikaa rueta säätelemään muokkailuohjelmien sekä koodien kanssa. Sen sijaan ois kiva toteutella muutamia "spessupostauksia", esimerkiks yks vastauspostaus on vielä kuvaamatta.

Ois ihanaa olla nyt kaupungissa, missä on paljon valoja ja vois ottaa sellasia siistejä kuvia pitkällä valotuksella. Tää on siis yksi toteutettava asia lähiaikoina, muutenki ois kiva päästä jonnekin kivoihin maisemiin missä inspiraatio heräis kuvaamaan. Tää oma pihapiiri alkaa olla kovin kulunut ympäristö, ainakin jo täällä blogin puolella.
IMG_0954IMG_0935IMG_0993IMG_0938IMG_0949IMG_0963IMG_0971
En jaksais kouluu ollenkaan, onneks syysloma alkaa jo pian! Hihii on luvassa tosi jänniä asioita, telkusta on mielenkiintosta seurata Idolsii ja nähä miten käy (ihanku en jo tietäis) Lomalla pääsen näkee Jenniä pitkästä aikaa, viimeks ollaa juteltu kasvotusten varmaa kuukausi sitten?! Samoin Roosaa ois tarkotus nähä, häntä näin viimeks kesälomalla. Nyt pitää viel koittaa jaksaa skarpata nää tän viikon arkipäivät ja sitte saa nukkuu aamusin pitkään!
IMG_0991IMG_0997
Ulkona on vielä onneks kauniin syksyistä, vaikka totuusthan on se, että kohta lehdet tippuu kokonaan ja ulkona alkaa olla aika synkeää ja karunnäköistä. Ensilunta siis odotellessa ;)
Xoxo, Sara

19 kommenttia:

  1. En millään malta odottaa uutta Idols jaksoa, että nään miten pärjäät! :D

    VastaaPoista
  2. AAA ihania kuvi taas kerran! :> Ja oot niin super hyvä laulaa! Oon iha kateelline, oot varmasti finaalissa sitte! Äänestelen sua täällä kotona kuhan ne äänestykset nyt alkaa:3

    VastaaPoista
  3. Oot ollu kyllä ihan loistava idolssissa! :)

    VastaaPoista
  4. niiiiiin siistii nähä sut telkkaris :p

    VastaaPoista
  5. Pääsitkö vielä teatteriviikonlopun tosta ekasta jutusta läpi joka tuli telkkarista :)?

    VastaaPoista
  6. Eilen idolsia kattoessa sanoin vaa porukoille koko aika aina ku sä näyit (onks se sana) että "hei mä luen ton blogii!!" haha :D Oot kyl ihan super hyvä laulaja noinki nuoreksi!!

    VastaaPoista
  7. niin hyvä oot laulaan!:) osaisimpa määki! ja oot tosi nätti ja sellane rento tyyppi (mitä mää nyt tän blogin kautta tiiän) ja mulla ois sellane kysymys että ettekö te saa niinku kellekkään kertoo mitä idolsissa tapahtu tai sillee että pitääkö sun oottaa että se jakso tulee telkusta ja sitte vasta saat niinku kertoo. jos pitäää nii kerroikko ees sun porukoille tai sun parhaimmille kavereille?

    VastaaPoista
  8. Heippa! Ja tsemppiä lauluihin! Laulat kyllä hyvin. :) saako kysyä mistä tuo ekan kuvan laukku?

    VastaaPoista
  9. Pakko kattoo nykyää idolsiaki sun takia! Oot upee ja ehdottomasti tuun äänestää sua sit ;)

    VastaaPoista
  10. Ihan paras oot idolsissa ! oot lisäksi tosi kaunis ja luonnollinen !

    VastaaPoista
  11. en nähnyt tota torstain idols jaksoa :( enkä löytänyt mistään pääsitkö jatkoon vai et oon ihan pulassa :( kaverin kans ollaan muut jaksot katottu ja aina ku vilaus susta nii molemmat huutaa "tossa tossa tossa sara" :) oot ihan älyhyvä laulaa ja koelaulus sai mulle kylmiäväreitä ku oli niin tajuttoman mahtava ääni ! tsemppiä jatkoon äläkä luovu unelmastas ! :):) -belieber

    VastaaPoista
  12. millä ohjelmalla muokkaat noita ihania tekstejä sun kuvien päälle? :-)

    VastaaPoista
  13. ihania kuvia ja mahtava laatu kuvissa !!!! oot tosi kaunis ja laulat hyvin idolsissa:)

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8