ja kisa jatkuu!

IMG_2253IMG_2034IMG_1942Hei vaan kaikille upeille ihmisille, jotka lukee tätä!

Odotin pitkään sitä fiilistä, että haluaa kirjoittaa jotain tänne blogiin. Nyt se fiilis tuli. Viis yli yks yöllä, not bad. Tän viikon oon nyt vaan rentoutunut ja antanut mielen levätä. Tää Idols pyöritys on ollut ihan hullua ja en vieläkään käsitä tätä kaikkea suurta mitä tässä on tapahtunut! Pääsin jatkoon, oon neljän parhaan joukossa, saan varmasti olla ylpeä itsestäni. Ja kiitollinen jokaisesta äänestä, kiitos niille, jotka äänesti!

Se hetki, kun mun nimi sanottiin, en osannut odottaa sitä, olin valmistautunut siihen, että tää kaikki ois ohi. En uskonut sitä todeksi, odotin, että joku nipistää mua ja herään unesta. Onneksi se oli totta, just nyt oon vaan niin onnellinen, että saan jatkaa tässä kilpailussa, joka on antanut niin paljon mahdollisuuksia ja upeita asioita mun elämään.

Viime viikonloppu kuvattiin huomenna telkkarista näytettävää dokumenttijaksoa. Oltiin siis Lontoossa, ou mai gaad, Lontoossa! Varmasti yksi maailman kauneimmista kaupungeista, ja isoimmista. Siellä kaikki talot oli tehty tiilistä, kaikki oli niin suurta ja tunsin kyllä itseni pieneksi siellä, kun Heikki pisti meidät laulamaan kadulla! Kun istuin hulppeassa hotellihuoneessa katsellen kaunista The Tower Bridgeä ja muuta maisemaa, tunsin niin suurta kiitollisuutta. Miten minä juuri sain tuon mahdollisuuden ihastella sitä kaikkea kauneutta ja olla siellä?

Nyt seuraavana etappina on Semifinaalit. Oon saanu kerättyä voimia ja se näkyy heti, voitontahto kasvaa. Onhan se ihan luonnollista tässä vaiheessa kilpailua. Vaikka viime Livessä olin niin epävarma jatkoonpääsystäni, niin tästä lähin en todellakaan aio olla epävarma muuten, voin vannoa, että oon ihan varmasti kasvanut itsevarmemmaksi tän matkan aikana! Oon myös niin innoissani biisistä minkä tuun esittää ensi kerralla, tekis mieli kirjoittaa se tänne, mutta kaikki aikanaan :) Tän Idolsin aikana oon tullut kärsivällisemmäksi, ja kovin kärsivällienhän ihminen en ole koskaan ollut...

Täytyy vielä omistaa yksi isompi kirjoitus teille, jotka ootte kannustaneet mua tähän asti. (anteeksi, että puhun mä sä, mutta kirjoittaessa tuntuu luonnollisemmalta) NIIN YBERHYBERSUPERISO KIITOS TEILLE! Ilman teitä en vaan yksinkertaisesti olisi ollut viime viikonloppuna siellä Lontoossa, enkä olisi varmasti nyt juuri niin onnellinen kuin olen, enkä pääsisi taas takaisin talolle ja nauttimaan ihanasta Idols-elämästä. Kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos! Kaikki kannustavat kommentit, tykkäykset, kaikki huomionosoitukset huomaan ja ne tuo joka kerta hymyn huulille :)

Semifinaalien jälkeen edessä onkin sitten Grande Finaali. Kaksi meistä saa taistella siellä Idolsin voitosta, en uskalla vielä ajatella sinne asti. Koitan elää hetki kerrallaan, mutta kuitenkin salaa ja pienesti (oikeastaan aika suuresti) unelmoin siitä, että pääsisin finaaleihin. Ainoa keino päästä sinne on laulaa ja esiintyä ensi kerralla huippu hyvin, että te ihmiset saatte syyn äänestä mut jatkoon. Äänestys on kuitenkin käynnissä jo näin ennen liveä ja juuri tälläkin hetkellä voi äänestää. En halua tuputtaa äänestysnumeroani joka suuntaan, koska se tuntuu ikävältä painostamiselta, mutta koska tää on niin ainutlaatuista ja tärkeää muistutan, että mua saa äänestää!

Tää postaus on hyvin tekstipainotteinen ja postaan vielä sitten erikseen Lontoon matkasta kuvina, kun saan aikaa paneutua kuvien muokkailuun. Nyt mun pitäis käydä oikeesti nukkumaan, ettei vaan jäis liian lyhyiksi yöunet. Lauluäänelle on nimittäin erityisen tärkeää, että lepää hyvin!

Xoxo, Sara


52 kommenttia:

 1. Eikä, ihana sara oot ! Oot koko perheen lemppari, aijotaan kyllä kannustaa sut finaaliin asti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mieltä, ihana Sara voittoon ! <3

   Poista
 2. Sara,sä voit olla todella ylpee ittestäs jo nyt,mikä tarkoittaa että sulla on mahdollisuudet voittoon,erittäin suuret mahdollisuudet.Teistä neljästä sulla on kaunein,luontevin,yksimkertasesti paras ääni.Viikon päästä semifinaali,vaikka tuomarit on kriittisiä,nii tee asiat just sillee ku ite haluat.Sulla on ehdottomasti paras ääni,jota ei kuule edes x-factoryssa.Anyways nuku tarpeeks että jaksat keskittyy olennaisee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos hurjasti kannustuksestasi! :--)

   Poista
 3. me ihmeteltiin koko perheen voimin miksei tuomarit tykänny susta viime viikolla vaikka sun laulusuoritus oli sun tähänastisessa kisassa paras :) lauloit tosi kauniisti ja ansaitsit jatkopaikan!! :)

  VastaaPoista
 4. Sun viime veto oli jotain käsittätöntä! Ku katottiin äitinkaa Idolssii nauhalta, ällistyttiin. Sun esitys oli ainoo mikä me kelattiin monta kertaa uudestaan, ja sitä ei käy usein:) Sulla ei tullu yhtään väärää nuottia. Aloin itkee, olin niin onnellinen. Oot ansainnut tän kaiken!! Voitat varmasti koko kisan. En oo melkein ikinä fanittanu niin paljon ketään muuta ku sua. Sä oot mun esikuva<3 tsemppii seuraavaan:) T: Venla

  VastaaPoista
 5. Mä toivon tällä hetkellä eniten juuri sitä, että pääsisit finaaliin! Oot niin valloittava kun siellä lavalla olet, en katso idolsia minkään muun takia kuin sen että sinä olet siellä. Toivon sulle niin paljon kaikkea hyvää koska sen sä ansaitset! Äänet lähtee täältäkin seuraavaan kilpailuun :)!!

  VastaaPoista
 6. Susta vielä huokuu sellanen tietynlainen lapsellisuus, joten mieluummin soisin voiton jollekkin, joka olisi siihen valmiimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai lapsellisuus,tietääkseni idols on tarkoitettu nuorille tähtien aluille,ja sara jos joku on niin sitä ku voi olla.

   Poista
 7. Saraa!! Oot nii ihana mä kannustan sua ja toivon todellaki et pääset finaaliin asti koska ansaitset sen!! Sulla on upee ääni ja oot niin kaunis :3

  VastaaPoista
 8. Oot paras! Tsemppiä ihan älyttömästi jatkoon! Sinussa on sitä jotain. Mahtava lauluääni ja jotain ihmeellistä jota en kykene sanoin edes kuvaamaan! Terkuin Katja PS todellakin muistan äänestää :-)

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus ja onnee kisaan! ♥

  VastaaPoista
 10. Sara, ikä ei näytä todellakaan olevan esteenä. Olet ehdottomasti paras laulajana, sulla on ihan uniikki ääni ja olet myös kisan kaunein nainen. Sä meet pikälle, kuten se London kundi sanoi. Sit noi sun silmät, hassua, ei ne ole pelokkaat, niissä on lauluihisi, joita olet esittänyt, syvyyttä ja tulkintaa. Ja viimeksi jopa dumareiden edessä olit veikee. Tsemppii, sä oot ykkos vaihtoehto meidän kannustusjoukoille! :) t. Jonne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kannustavasta kommentista, merkkaa paljon!! :)

   Poista
 11. Sara sä oot vaan niin ihana ♥ mä en edes tiedä et mitä kirjottaisin tähän, joten ehkä en kirjota mitään :-) paitsi että mielettömän paljon onnee sulle kaikesta!!!

  VastaaPoista
 12. Ja Saraa voi äänestää tekstaamalla 12 numeroon 17225! :)

  VastaaPoista
 13. Sara oot aivan mahtava ja ihana ihminen! Sun äänes on niin ihana ja koskettava ! Oot kyllä paras ja mun lemppari koko kisassa :) Tsemppiä kisaan <3

  VastaaPoista
 14. Moi Sara, olet kyllä aivan paras koko kilpailussa. Sun äänessäs on sitä jotain, jota vaan jää kuuntelemaan. Lisäks kyl sua muutenkin kattelee ihan mielellään. Upeat silmät, joista säteilee viisautta. Muuten katoin sen dokumentin ja yllätys huomasin, et sulla oli kaikista älykkäimmät mielipiteet ja osoitit olevasi tosi symppis, pirteä ja iloinen ihminen. Siisperfect idol 2013. Ääniä lähtee :)

  VastaaPoista
 15. Hei Sara, sä olit sitten mahtava persoona siinä dokumentissa. Oot ihanan pirteä ja reipas. Meidän perhe äänestää vain sua :)t. Joni. Pidän sun lauluäänestä ja sun silmistä, ooh ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joni et oo ainoo,joka on tota mieltä :)

   Poista
 16. Susta ei uskoisi, että oot noin nuori. Sulla on nii uskomattoman kaunis ääni. Kuuntelen joka ilta sun laulamia biisejä. Ne on nii ♥♥♥ tsemppiä paljonpaljonpaljon jatkoon. Toivottavasti pääset finaaliin. Yks ääni ainakin lähtee täältä ♥

  VastaaPoista
 17. Mukava lukea näitä siun tekstejä ja vielä mukavampi on kattoo noita siun kuvia instagrammista, facebookista tai mistä tahansa:-) Oikein paljon onnea ja menestystä jatkoskaboihin ja muutenkin. Nimim. Sua vain...yli kaiken mä äänestän :-)

  VastaaPoista
 18. Terps Sara ! Kyllä sää finaaliin pääset. Luota vain ittees ja omiin kykyihis niin hyvä tulee !!!

  VastaaPoista
 19. Sara, eksyin tänne sun blogiin ja ihastuin. Olet monipuolinen lahjakkuus. Sähän vedät biisin kuin biisin ja kosketat muitakin kuin Jussi 69;) Aidot, uniikit ihmiset ovat yleensä menestyneet, mutta se vaatii sitä kuuluisaa sinnikkyyttä ja näyttäs, et sulta ei sitä puutu. Olet ihana:)<3

  VastaaPoista
 20. minkä väriset sun hiukset on oikeesti? :)

  VastaaPoista
 21. Sara,sun äänes on täydellinen.Minkä mun puhelimen netti kokee ongelmaks,koska mä kuuntelen jatkuvasti sun laulamii biisei ja vertaan niitä alkuperäseen ja esim mitran suorituksiin.Muilla ei oo mitää tsäännssii jos verrataa suhun :)

  VastaaPoista
 22. Oivoi kun oot uskomaton laulamaan ja sulla on aivan mahtava ääni! :) Kun näin sut laulamassa tutun häissä niin olin aivan mennyttä sun äänelle! :D Tsemiä semifinaaleihin, täällä sulla on paaljon kannustajia sun puolesta jännittämässä! :D

  VastaaPoista
 23. Mä en oikeen keksi mitää sanottavaa,en vaa millää haluu että sä tiput.En tajuu miks joku ees kehtaa väittää sua turhan nuoreks,epävarmaks tai kokemattomaks.Ihan turhaa tommone!Sähän lauot asiallisimmat ja asiaankuuluvimmat kommentit vähän joka paikassa ja oot itsevarma ku hyvä itsetuntoinen,jota satut myöskin olemaan. ;)
  Ja sähän teet asiat just niinku sä haluat eikö?tuut voittamaan idolsin sano mun sanoneeni
  T:Iiro :)

  VastaaPoista
 24. Sä oot tosi kaunis, ja sulla on mahtava ääni! Tykkään sun blogista tosi paljon, kuvat on kivoja. Tykkään sun pitkistä postauksista missä on kivoja kuvia lisukkeena. (: Sä ja Nomi ootte parhaita Idolsissa!:D

  VastaaPoista
 25. Mikä sun ig on?? :) siis oikeesti joskus vihasin sua sun blogin perusteella.. mua ärsytti ku kaikki sano sua kauniiks yms. Vaikutit jotenkin ylimieliseltä.. emmätiedä.. no mut kuitenkin idols kisan myötä mun mielipide on muuttunut susta ja huomasin että olin väärässä.. oot ihana!

  VastaaPoista
 26. Sara, olet niin fiksu ja kaunis ja mikä ÄÄNI!! :) mä äänestän sua

  VastaaPoista
 27. Kiitos Sara upeista esityksistäsi ja esiintymisistäsi Idolsissa. Olen varma, että sinusta tullaan kuulemaan vielä laulajana. Paljon onnea menestyksestä ja erittäin hyvää jatkoa! Olet idolini ikuisesti ja laulanut/esiintynyt itsesi sydämeeni ainiaaksi. Kiitos vielä kerran ja unohda tuomareiden kritiikki. Ihme porukkaa nuo tuomarit:-) Menestystä kaikessa siulle:-):-):-)

  VastaaPoista
 28. eikä ihana oot! <3 tosi hienoo, kun oot päässy jo noin pitkälle! Hienoo Sara!! :-)

  VastaaPoista
 29. Sun ei ois kuulunu tippua!!! :'((((

  VastaaPoista
 30. Voi vitsi, tosi harmi että sä et päässy finaaliin! Toisaalta sillä ei ehkä ole enää kauheasti väliä, sillä uskon että pääset pitkälle myös ilman idols voittoa. Susta huomaa miten paljon sä haluat tehä tota, oot tehny kovaa työtä ja mä lupaan, että jos vaan jatkat samalla tavalla niin susta tulee vielä iso tähti! Oot saanu kuulla paljon että et oo vielä valmis tuohon, ja se on totta, että esiintymisistäsi näkyy kokemattomuus ja nuoruus. MUTTA ehdit vielä harjoitella, ja sulla on ihana ääni ja olisit valmis tekemään musiikkia vaikka tänään, keikkailu on asia erikseen, se kyllä paranee ajan myötä! Usko itseäsi, susta tulee vielä tähti!

  VastaaPoista
 31. Hyvä Sara. Oot mahtava laulaja, oisit laulanu vähän voimakkaammin niin oisit päässy finaaliin;) väärä putos;(

  VastaaPoista
 32. Tosi harmi että putosit kilpailusta, olisit todellakin ansainnut voiton! Mutta oot todella onnekas, kun pääsit noin pitkälle. Ei kuka tahansa sinun ikäisesi nuori nainen pääse noin pitkälle Idolsissa. Saat olla kyllä ylpeä itestäs, hyvä Sara! :) Ja ei varmastikaan sinun laulajan urasi loppunut siihen, eihän? ;) Kohta sulla on oma levy ja pyörit keikoilla. Onnea matkaan Sara, tämä on vasta alkua! ♥

  VastaaPoista
 33. En voi uskoa että tipuit.. En ollut uskoa korviani kun kuulin kuka putosi, olin vaan niin vihainen ja pettynyt kun et päässyt jatkoon että purskahdin vain itkuun :D mutta mä tiedän että susta tulee vielä jotain suurta! Suosittelen menemään jokaiseen laulukilpailuun mitä on tulossa, jos vaikka sitten onni potkaisis! :) hyvää joulunodotusta sinulle <3

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8