MY CHRISTMAS

IMG_2585IMG_2549IMG_2540IMG_2583joulukuu2IMG_2435IMG_2541IMG_2584IMG_2563IMG_2551IMG_2548joulukuu1
Joulu tuli ja meni, kuten aina. Tänä vuonna joulufiilis mun kohdalla tuli melkeimpä vasta iltaa ennen joulua ja koheni parhaimmilleen joulukirkossa, sieltä huokui lopulta sellainen rauhallinen joulumieli. Herkuteltua tuli paljon ja sain myös muutamia kivoja lahjoja, tää oli ensimmäinen joulu, jolloin en toivonut lahjaksi mitään suurta ja kallista! Suurin toive oli se, että joulusta tulee ihana ja onnellinen. Ja niin siitä tulikin! Joulupäivänä illasta Stiina tuli käymään meillä ja eilen Tapaninpäivänä Stiina sekä Riina jäi meille yöksi, oli tosi ihanaa nähä kavereitakin kunnolla pitkästä aikaa! Eilen valvottiin ihan liian pitkään ja nukuttiin päivään asti. Onneks nyt on loma, niin kerkii tämä ihan heitteille mennyt unirtymi korjaantua ennen koulun alkamista. Ja mullahan onkin sitten kirimistä siihen kolmanteen jaskoon, kun koeviikkoon on enää noin kolme viikkoa... Gonna be fun, not!

Mut en vielä jaksa murehtia niitä asioita, nyt nautin vielä lomasta! Kohta on uusi vuosi ja en malta oottaa sitä. Tänä vuonna aion tehä sellaisen bucket list tsydeemin ensi vuodelle ja aion vielä tehä tänne blogin puolelle sellasen kivan postauksen koko tästä vuodesta. Mulla on muuten myös toteuttamatta yks vastauspostaus, mutta ehkä teen sen sitten jossain vaiheessa kun on enemmän aikaa! Nyt kaikki nauttikaa lomasta ja vieläkin saa nauttia joulusta, ainakin mulla soi vielä joulumusat ja meidän kotona joulukoristeet otetaan pois vasta loppiaisena :)
Xoxo, Sara

11 kommenttia:

 1. Tosi makeita kuvii ja sä Sara oot edelleen mun lempparilaulaja :) t. Jonne

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja oot järjettömän kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, oliks teil lunta jouluna? :o Meillä ei ollu ja se vei osan joulufiiliksestä :( Tosi ihania kuvia ja tykkään hirveesti tästä sun blogista! :)

  jenni-whoownsmyheart.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lunta ei jouluna ollu enää paljoa jälellä ku kaikki lumet suli just ennen tätä viikkoo :/ kiitos paljon! :)

   Poista
 4. tosi kiva postaus, oot älyttömän kaunis :-) !

  http://nellipetra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Piristyskuvia tähän harmauteen, oot kyllä kaunis nainen :)

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus, niinkun aina:) Oisitko voinu tehä sen vastauspostauksen videolle? Oot sika nätti ja I-H-A-N-A. T: VENLA

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus:) Voisit tehä lisää postauksii;)

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8