puhelinkuvia ja kuulumisia

IPHONE8
#selfie / ostin pusuja koulussa! / ehkä se talvi tulee sittenkin / uusia iPhone kuoria!

Tällä viikolla mun kouluilu ei oo menny iha nii mahtavasti ku joskus parhaimmillaan, mutta nyt vähän skarppausta ja eiköhän tästä jaksosta selvitä. Tosiaan hiukan haastetta kiriä kursseilla ajan tassalle, kun hyppäsin tähän kyseiseen jaksoon puolessa välissä. Parin viikon päässä häämöttää koeviikko ja luettavaa on paljon.

Ja vaikka nyt päätinkin rueta parantamaan tapojani koulun suhteen, päädyin tänään hommaaman Netflixin ja rupesin seuraamaan Gossip Girliä. Ihan ekan jakson perusteella voin sanoa, että koukussa ollaan ja tuo kyseinen sarja tuleekin varmasti sit olee tän kevään helpotus aina kaiken muun stressin ja vilinän keskellä.

Kevät on muutosten aikaa, syksyllä oottelen aina joulua ja sitä paahdetaan vaan ahkerasti koulussa ja mä paahdoin tällä kertaa musiikin parissa. Keväällä ruetaan oottamaan valoisuutta, kesää ja koulun loppua. Mulla itelläni ainakin tulee jo vuoden vaihtumisenkin myötä sellanen muuttumisen halu. Se on sitten eri asia tapahtuuko mitään. Tällä hetkellä musta ois ihanaa muuttaa huoneen järjestystä ja sisustusta, muuttaa koko vaatevarasto ja vaikka muuttaa toiseen kaupunkiin!

Pakko vielä avautua siitä kuinka mua ahdistaa se miten huonot elämäntavat mulla on, skippailen usein aamupalan, valvon myöhään, räplään koko ajan puhelinta, juon kauheesti limpparia, syön kaikkee törkyä enkä liiku yhtään. Nyt oiskin aikamoinen tavoite rueta pikkuhiljaa parantaa noita huonoja tottumuksia ja rueta liikkumaan enemmän! Ehkä sekin toisi piristystä tähän synkkään kaamokseen. Epäilen kyllä suuresti, että jaksaisin tehdä asialle mitään, oon nimittäin niin heikko herkuille ja laiskottelulle. Mutta kyllä mä aion vielä parantaa tapani, kuhan keksin vain, että miten. Tosi on tietty se, että jos jotain tosissaan haluaa saavuttaa, niin mikään ei ole mahdotonta! :)
Xoxo, Sara

9 kommenttia:

 1. oot kaunis! ja ihanii nuo kännykän kuoret :)
  en oo näemmä ainut jolla kaamoksen aikaan laiskotuttaa.allekirjoitan itselleni nuo kaikki epäterveelliset elämäntavat :D

  VastaaPoista
 2. Mulla ois pieni vinkki tohon herkutteluun. Mulla itelläni ainaki autto ku mä otin karkkipäivän uudestaan käyttöön. Sillon se napostelu vähenty ihan huomattavasti :) ja samoi ku mulla tekee mieli jotai herkkuja nii mä syön hedelmiä. Nyt voisin sanoo et oon ihan koukussa hedelmiin :D

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun jaoit noi ihanat kuvat ja rehellisen postauksen :) t. kesää odottava

  VastaaPoista
 4. sä oot sara niin kaunis :) ja tätä sun blogia on aina tosi kiva lukea :3!

  VastaaPoista
 5. Motivoidu elämään terveellisemmin vaikkapa blogien kautta;)
  http://pienitreeni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Huomasin sut Venla gaalassa :) Olisit kyl saanut olla laulamassa kokonaan sen biisin, se olis ollu much better kuin Mitran tylsä Äkkisyvää :) t. Jone

  VastaaPoista
 7. Niin, miten ne Kitteellä otti sut vastaan, kun tulit Idolsista pois? - Oletko siellä koulussa nyt julkkis?

  VastaaPoista
 8. sara oot ihana! voitko tehä taas joskus jonkun ostosvideon tai jonkun kivan videon♥ oisitpa voittanu sen idolssin se my heart will go on meni musta tosi hyvin!

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8