WEDDINGS

Tässä tulee tän vuoden eka postaus. Otsikon perusteella vois päätellä että olin häissä, ja kyllä olin! Nimittäin mun isoveli meni naimisiin eilen ja matkattiin Hyvinkäälle asti juhlistamaan tuota kaunista juhlaa :)
WEDDINGSIMG_7631

WEDDINGS2
WEDDINGS3IMG_7588
Hääseremonia kirkossa oli niin kaunis ja tunnelmallinen. Kahden ihmisen aiota rakkautta on niin ihana katsoa, oon niin onnellinen veljeni puolesta! :)

Nyt vietän tässä taas tällaista tylsää päivää kotona ja huomenna aion ryhdistäytyä sen verran, että hoidan muutamat rästiin jääneet koulujutut sekä siivoilen huoneeni. Tekis mieli myös mennä ulos kuvailemaan pitkästä aikaa. Ja syvällä mieleni perukoissa koen jotain syyllisyyden tunnetta siitä, että oon jollain tapaa jättänyt blogini heitteille. Bloggaaminen on mulle lähellä sydäntä ja en haluis koskaan luopuu tästä hommasta, mun pitää nyt vaan taas löytää itteni bloggaajana, kai se niin pitkä "tauko" pisti mut pihalle tästä maailmasta. Mutta mulla on paljon suunnitelmia tuleviin postauksiin ja ihanat lukijat, teitä on kertynyt jo huimasti, niin ehdotelkaa millaisia postauksia haluisitte multa!
Xoxo, Sara

19 kommenttia:

 1. millä oot kihartanut sun hiukset ? oot upee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remingtonin jollain helmiäiskihartimella :) kiitos!

   Poista
 2. Videopostauksia ja ois kiva jos tiheemmin kirjottelisit :) ja olis kiva jos kirjottaisit idolssista ison postauksen missä kerrot millainen tunne silloin ja silloin oli ja onko sulla jatko suunnitelmia laulajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista, todellakin voisin toteuttaa idolsiin liittyvän postauksen :)

   Poista
 3. Toi sun mekko on aika lyhyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo on kyllä ihan normaalin pituinen jos miettii millaisia mekkoja nykyisin käytetään, että ei toi ole edes minimekko :)

   Poista
  2. Mekko ei ole koskaan liian lyhyt. Joskus tosin jalat ovat liian pitkät.
   -Vanha viidakon sananlasku-

   Poista
 4. pakko sanoo, et wedding on englannis yksikkö ja ilman ässää! :) ihanii kuvia!

  VastaaPoista
 5. Joululahjapostaus;)

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus:) Ootsä teiän perheen nuorin?

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo asu sopii sulle, se on just ihanan-mukava-kaunis oot, hienot kuvat, otit varmaan aika monta kuvaa? :), otitko myös videoo? videopostausta lisää esim. ulkona. Kiitti mukavasta blogista. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kengät ja mekko :) oot upeen näköinen, lauloitko sä siel häissä?

  VastaaPoista
 9. Ois kiva jos tekisit postauksen viime vuoden asuista ja ois kiva jos kertoisit pääkohdat sun viime vuodesta vaikka idols varmasti isoin muutos oli niin on niitä varmasti muitaki :)

  VastaaPoista
 10. Meikkirutiini tai aamurutiini!! :)

  VastaaPoista
 11. eiih x'D korjaa toi kielioppivirhe otsikossa

  VastaaPoista
 12. Sara olet NIIIIIIN kaunis tyttö!!<3 sinun silmät ovat aivan ihanat!!::)) harvinaista nähdä noin kaunis tyttö jolla on noin ihanat silmät ja luonne (mitä nyt olen seurannut sinun videoita ja kirjoituksia). Ihana!<3

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8