true beauty comes from within

HEINAAKUU10
mekko / BikBok          korvakorut / Glitter          aurinkolasit / Seppälä
IMG_0025
IMG_0031
Hei ihanat! Mulla ei ole tällä kertaa mitään pitkää blogitekstiä teille kirjotettavaksi. Halusin vaan jakaa nää muutamat asukuvat ja ilmottaa, että kiireet on taas alkamassa, mikä tarkoittaa siis sitä, että en välttämättä kerkiä postata tai kuvata videoita niin usein. Keikkaa pukkaa ja koulut alkaa ihan kohta. Koitan kuitenkin tehdä parhaani ja saada kuvattua mahdollisimman paljon kuva- sekä videomateriaalia tänne blogin sekä vloginkin puolelle! :) 

Kuvasin tänään myös uuden videon, jonka voit katsoa klikkaamalla tästä!
Xoxo, Sara10 kommenttia:

 1. maailman kaunein nainein, Sara :)

  VastaaPoista
 2. Tää voi anonyymin sanomana kuulostaa oudolta tai tyhmältä tai pinnalliselta mutta tarkotan kuitenkin joka sanaa, hyvällä kaikkea! Oon jo pitkään lukenut sun blogia ja miettiny vähän että minkähänlainen tää Sara niinko oikeesti on...en oo oikein saanu selvää jos näin voi sanoa niin 'susta ihmisenä' kun en sua itse tunne, mikä on varmaan ihan normaalia että pelkkien blogitekstien avulla ei oikein saa ehkä aina edes oikeeta kuvaa ihmisestä. Katoin äsken kuitenkin ton sun videon, kolmesti itseasiassa, ja nyt voin sanoo että se kuva, mikä mulla susta nyt Sara on, on aikuismainen, rehellinen, aito ja varmasti muutkin ajattelee näin! Jatka muiden ihmisten rohkaisua ja ole oma itsesi, mahtava tyttö!

  VastaaPoista
 3. Sara, tuut menemään vielä pitkälle elämässäsi. Sulla on kaikkee, ulkonäköä, kielitaitoa, rohkeutta, tilannetajua, lauluääntä, näyttelijänlahjoja = ilmaisukykysi on uskomaton. Lista ois aika loputon, mutta sun aika tulee viel. Tsemppii ja kivaa rentoo kesälomaa :)

  VastaaPoista
 4. Sara, oot huippulahjakas ja hitsin kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Oletpas muuttunut (tarkoitan nyt ulkonäköä) sitten idolssien jälkeen. Oot aikuistunut ja aina vaan kauniimpi. Sulla on tosi kypsiä ajatuksia elämästä ikäiseksesi. Viisas tyttö. Toivon sulle menestystä kaikessa mitä sitten teetkin :)

  VastaaPoista
 6. Moi Sara ! Minä olen jo vuoden ajan ihaillut sinun avointa asennetta ja sympaattisuutta, tiedän kyllä että tarpeen tullen olet myös räväkkä. Toivottavasti kerkiät tekemään tuon karaoke-videon ennen koulun alkua. Kiitokset jo näistä toteutuneista videoista. Hellurei ja hellät ....

  VastaaPoista
 7. Juu en tiiä onks tää outoo kirjottaa tähä tää kommentti kosk tää ei liity tähä postauksee xP mut siis mul on kans sellane bikbokin karveneule höskeli mikä onkaa ja se on maailman ihanin!! Juu en tykkää kommentoida tubes ja en ees tiiä miks mun piti jakaa tää tieto :o B-)

  VastaaPoista
 8. Hei ihanuus����

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8