ABOUT MUSIC

Ohessa tän hetken "lempibiisi" (Adam Lambert - Ghost Town)IMG_6946
Guess who's back...
Mitähän ihmettä oon tehnyt elämälläni tän koko kevään?
Eilen mun puhelimen laskuri näytti, että täytän 18 vuotta 100 päivän päästä (no tänään tietty enää 99 päivän päästä). Alotin bloggaamisen 14-vuotiaana, so trust me, tuntuu jotenkin oudolta ajatella sitä, että mihin nää kaikki vuodet tässä välissä on mennyt? Niin hirveen moni asia on muuttunut.
IMG_6891IMG_6848 – kopioIMG_6943IMG_6913
Tänä keväänä oon keskittynyt tosi vahvasti musiikkiin. Oon tehnyt keikkoja ja kirjottanut biisejä. Ja tosiaan oon alkanut tekee omaa musiikkia. Vuosia sitten, ennen Idolsia, ajattelin, etten osaisi kirjoittaa itse biisejä, mutta viime keväänä alotin vaan kirjottelemaan ajatuksiani ylös paperille ja huomaamatta mulla olikin jo pian kasassa iso vihkollinen biisejä. Nykyisin kirjoitan lähes joka päivä jotakin, mun puhelimen muistio on täynnä biisi-ideoita ja sanoituksia. Oon onnellinen siitä, että oon alkanut näin jo hahmottaa mun musiikillista identiteettiäni. Kaipa tästä joskus tuliskin jotain.
IMG_6912IMG_6825IMG_6966mvIMG_6899IMG_6886
Oon niin kiitollinen siitä, että saan keikkailla. Vaikka mulla ei vielä oikeestaan oo hirveesti tietoa siitä, että mitä tapahtuu lukion jälkeen, oon 100% varma, että musiikkia aion tehdä. Keinolla millä hyvänsä. Nyt saan keikkailla Kesäsoittajien kanssa ja kasvaa ja aina enemmän ja enemmän löytää itseäni artistina. Mut oikeastaan oon jo aika varma siitä millanen laulaja oon. Idolsissa olin vielä pikkutyttö tuotantotiimin pompoteltavana, mutta nyt teen omia biisejä ja tiedän mitä teen.
IMG_6949IMG_6957IMG_6894IMG_6962IMG_6958
Koska oon postaillut nyt niin harvoin, niin siksi taas tuli tällanen ihan random päivitys tästäkin. En oikein tiennyt mistä kirjottaisin, mut halusin kuitenkin vaan postata ja jakaa teille kuulumisiani. En haluu, että tää blogi kuolis pystyyn. Siksi muutin ulkoasuukin vähän uuteen uskoon! :)

Mitä teille kuuluu?
Mulla on tässä nyt edessä neljä työntäyteistä viikkoo koulun ja musiikin suhteen, mutta sitten alkaakin jo onneks kesäloma!
Xoxo, Sara

2 kommenttia:

  1. Upeeta et teet omaa musaa:). Upee oot muutenkin😉

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8