live a little

IMG_2502IMG_2386IMG_2503IMG_2389IMG_2348
IMG_2423
Kuinka usein me herätäänkään siihen tunteeseen, että elämä oottaa jossain ihan muualla, kuin siellä missä me itse just sillä hetkellä ollaan.

Ei oo todellakaan helppoa elää hetkessä joka hetki, tai ottaa aina irti kaikkea kaikesta. On ihan okei joskus vaan olla odottamatta miltään yhtään mitään. Elämä ei oo aina ihmeellistä. Sellaista se on oikeestaan vaan hyvin harvoin.

Mun elämä on ollut viime aikoina täyttä opiskelun ja laiskottelun vuorottelua. Joko luen pääsykoekirjaani tai vastapainoksi katson pari jaksoa frendejä. Oikeastaan tää elämänvaihe missä nyt oon, on täysin vieras. Tuntuu hurjalta ajatella, että muutaman kuukauden päästä en tuu enää asumaan täällä. Myös se on hassua, että tällä hetkellä ei oo koulua. Ja ahdistavaa taas on se, ettei ole varmaa tietoa siitä, että tuleeko sitä nyt edes jatkossakaan olemaan. Mikään ei siis oo mitenkään varmaa. Oon pohtinut miljoona kertaa mun päätöstäni hakea yliopistoon ja välillä kyseenalaistanut sen kokonaan. Mutta toi on päätös minkä tein, ja nyt ei auta muu kun vaan mennä. Turvallista ois ollut hakea opiskelemaan musiikkia, ja kai mä sitä vielä kerkiinkin opiskella, jos tuo tie sinne ylioppineiden ihmisten maailmaan ei aukeakaan.

Onni on siellä missä me ei olla, ja mun mieli ehdottomasti halajais jonnekin ihan muualle kun tänne Kiteelle. I've had enough of this place. Vielä kaksi viikkoa puurtamista ja sitten saa onneksi levähtää kokonaiseksi kesälomaksi.

Tsempit teille kaikille, kyllä tästä selvitään :)

Xoxo, Sara

2 kommenttia:

  1. Kiitti vaan kuulumisista ! Joo ja kyllä sitä alaa kerkiää vaihtaakin mut mielestäni tää sopii sulle ku nenä päähän.

    VastaaPoista
  2. Mihin oot hakenu opiskelemaan?:)

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8