@ Helsinki hoods featuring all the best girls

Sain sittenki lisättyy nää kuvat Sinin koneelle, joten paloin halusta postata jo tänään!
farkutcoffeevaaleenpunainenshoppingingcappucinolighstyusss
befd
collss
Paita ja shotrist on Ginalta
bafsmakkiateria
lintsi
En uskaltanu millään ottaa rakasta kameraani mukaan lintsille, joten tässä nyt muutama kuva kännykän kameran näkökulmasta
vityjenni2
kuvsyumaisema
bewwgaf
Shortsit on Zarasta
  Tiistaina saavuttiin tänne Helsinkiin Stiinan kanssa ja vastassa odotti Jenni. Lähettiin suoraan keskustaan shoppailee ja kaupat suorastaan kuhisi kaikkee yli-ihanaa vaatekappaletta. Mukaan sieltä lähti jonkun verran sellasia vaatteita, joista olin jo kauan aikaa vaa saanu unelmoida ja joita oli tarkotuskin ostaa. Pääasiahan oli nyt se, että sain vihdoin päivitettyä garderobini ! 

 Keskiviikko meni Lintsin merkeissä. Eli ihan aamusta sulkemisaikaan asti ratsattiin niitä hurjimpia laitteita siellä, välillä pidettii pieniä 'ruokataukoja', jotka meinasi meille ihan rahan säästämisen vuoksi, jossain piilossa maassa istuskellen kaupasta ostettujen lihisten ja pilttipurkkien syömistä. Sää oli aika kylmä, joten välillä tuli vähän vilposa olo pelkässä neuleessa. Se vähän karisti tunnelmaa alaspäin. Toinen tunnelman alentaja oli vielä se, että kun poistulomatkalla bussissa onnistuin kaataa kokikset uusille farkuilleni. Muuten päivä oli tooodella loistava :) 

Eilinen eli torstai oli sellasta ns. 'spontaania menoa'. Oltiin kyllä jo suunniteltu aiemmi, että mennään sinne Hietsun kirpparille, mutta sieltä päätettii mennä viel itikseen ja illalla mentii todellaki hetken milijohteesta keskustaan hölläilee ja ihailee tietty kaunista kaupungin 'iltayöelämää'. Turvalliseen aikaan tultiin sieltä kyllä pois, eli äiti jos luet tätä, no worries selvittii ehjinnahoin takasin sieltä pois!
Tänään tytsyt lähti pois täältä Hesasta aamujunalla, kova ikävä jo nytten! Mie jäin tänne vielä isosikoni Sinin luokse muutamaks päiväks. Saa nähä mitä tekemistä keksitään. 

Nytte meen kuiteski nukkuu, ennen ku nukahan pystyy tähän koneen ääreen... Postaan sit erikseen viel noista vaateostoksista :) Niin ja kirjotin tän postauksen eri tavalla jo aiemmin, mutta moni asia siinä häiritsi nii paljon, että uusin tekstin!
 xoxo Sara

4 kommenttia:

 1. Lueskelin tätä blogia ja tykästyin iha hirveesti! liityin lukijaks :)
  miten muokkaat sun kuvia?:)
  http://v-countrygirl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti veera, hieno homma!:)
   photofiltrellä ja pixlr:llä yleensä :)

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi, oon lukenu jo aika kauan, mut onks toi kuva mis on toi bussiasema nii itiksen siit? (:

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8