I remember tears streaming down your face, When I said, I'll never let u go

IMG_9225IMG_9194IMG_9260IMG_9174IMG_9166IMG_9203IMG_9251
hey you,
Mun mielestä on ihanaa, että syksy vaan pääsee kokoajan etenee lisää ja lisää. Jollain tapaa nimittäin tykkään syksystä, kun saa pimeinä iltoina käpertyy peiton alle lämpimiin vaatteisiin ja juoda kuumaa kaakaota. Myös se ettei voi kokoajan olla ulkona heilumassa kavereitten kaa kylmyyden vuoksi, jättää enemmän aikaa opiskelemiseen. En malta myöskää oottaa ensilumien tuloa, saatika sitten Joulua! Oon hulluna Jouluun, joten mikäs sen ihanempaa kun sen odotteleminen?
Torstaina äiti leikkas miulta jotain 2-4 senttii hiusten latvoista pois. Ne oli niin huonossa kunnossa, että oli vaan pakko. Kyllä se sitten vähäsen paransi ilmettä ja seuraava päivä kuinkas ollakkaan ei ollut Bad hair day, kuten kaikki aiemmat oli olleet.
Perjantaina käytiin Jennin kanssa ulkona kuvailemassa noita tän postauksen kuvia. Illasta sitten tuli pikkusen kipeä olo (syynä se kun olin ulkoliikassa pelkällä topilla, asteita lämpömittarissa ehkä 10?). Siitä huolimatta menin Jennille yöksi. Seuraava päivä menikin sitten molemmilla sairastellessa ja vasta illasta sain kyydin kotiin.
Tänään on ollu vähän parempi olo ja kykenin jo tulla postaamaan. Suunnitelmissa tässä olis nyt kirjottaa äikän kirjotelma loppuun, sekä saada toi läksypino kumoon :)
nauttikaa syksystä !
xoxo Sara

8 kommenttia:

 1. sulla on vaa aina niin ihania kuvia ja postauksia muutenki, sun blogia on niin ihana lukea ja odotan aina innolla et koska tulee uus postaus!<3

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia, osa näyttää joltain wehearit kuvilta ku on niin hienoi :)

  verabloggaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. sun blogi ei oo enää nii kiinnostava ku ennen.. tee joskus vaikka videopostaus tai postaus sun perheestä(: en haluu olla ilkee mut haluun et tiiät..sorge

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pian on tulossa 'linkitä blogisi' -tulokset :) sorge, mut koulu vetää aikaa

   Poista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8