It's hard to fight when the fight ain't fair

IMG_3951IMG_3938IMG_3975IMG_3981IMG_3990IMG_3992IMG_3993En jaksa syyttää itteeni koko ajan, miussa on paljon niitä huonoja puolia, suutun helposti, loukkannun helposti, annan anteeksi liian helposti ja ehkä nuo on ihan normaaleja piirteitä. Syytän itteeni liika kaikesta, vertaan itteeni liikaa muihin, näin saan itteni tuntee huonoksi. Vaikka tiiän, että miussa on paljon niitä hyviä asioita, silti unohan ne. Tänään oon unohtanu ne täysin. Tän blogin nimi on 'My Fairytale', joskus siinäki on niitä risuja, oikeestaan aika usein. Huomenna on uusvuos, näen kavereita, pitäis olla iloinen päivä. Silti just nyt en vaa jaksais mitään. Myönnän tässä, et oon riidelly, ehkä turhaan. Tiiän, että ehkä ylireagoin, mutta silti koen itteni loukatuks ja pelkkä anteekspyyntö riittäis.
Toisaalta, jokainen ystävyyssuhde sisältää tällasta.

Tiivistin miun tuntemukset tähän, ehkä vaikeaselkoista luettavaa, ehkä kukaa ei ymmärrä.
Oli pakko saada kirjottaa, teille se oli helpointa, en tiiä miksi? Kävin myös tänään Joensuussa shoppailemassa, löysin uudet farkut ja kivan paidan. Something positive!
Nauttikaa huomisesta, vika päivä ennen vuotta 2013
xoxo, Sara

12 kommenttia:

 1. hei mussa on aika paljon samanlaisia piirteitä ku sinussa:3

  VastaaPoista
 2. kiva postaus ja sul on aina vaa ihanii kuvii !:-)

  VastaaPoista
 3. Mä huomasin,että oot ihan älyttömän samanlainen sun kanssa!Ei mut oikeesti,ymmärrän sua niiin hyvin...Mut rakastan sun blogiis,ja vaikutat ihanalta ihmiseltä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiva että en oo 'ainut tällanen' miten sen vois järkevästi sanoo :D kiitos kauheasti :> <3

   Poista
 4. Oot tosi kaunis, ja sun blogi on ihana!! Millä ohjelmalla muuten teit bannerin? :)

  VastaaPoista
 5. mil ohjelmal muokkaat kuvii ?:D

  VastaaPoista
 6. taas ihana postaus!(: oot niiiiiiiiin kaunis!(: mut aattelin että voisiks tehä meikkivideon mis näyttäsit miiten teet sun rajaukset yms koska sun rajaukset on kivat ja nii.. :D:D:D

  VastaaPoista
 7. Hei Sara, minä, Laura (kiusaa sinua taas). Tulin tänne kertomaan teille, että otin kuvan 2013 blogiin! Laitan luottojen lopussa, okei? Kisses, Laura.

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8