the first of January 2013

muoksittu2IMG_4107IMG_4019IMG_4114IMG_4051IMG_4011IMG_4113
Nyt sitä sitten päästiin tähänkin päivään, tarvitsee tuskin erikseen mainita mikä juhlapyhä on tänään / mitä juhlittiin eilen? Ainakin facebookin etusivu oli täynnä hyviä uuden vuoden toivotuksia :)

Mie vietin uutta vuotta Riinan luona ja hengailtii siellä aika isolla porukalla, herkkuja meillä oli älyttömästi ja ammuttiin raketteja (itse en niihin koskenutkaan) mutta muutaman kuvan niistä sain, ku lopulta jaksauduin hakee kameran sisältä hyiseen ulkoilmaan. Valvottiin koko yö ja katseltiin elokuvia ja vietettiin tosi mahtava Uusi vuosi! Eikä sanaakaan siitä, että huomenna alkaa taas koulu, sillä nyt on taas unirytmi iha perinpohjin sotkettu...
IMG_4025
xoxo, Sara

10 kommenttia:

 1. Alkaako teillä koulu huomenna!! Meillä täällä nautiskellaan lomasta ensiviikkoon saaka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no reiluu:( mut meillä vissii alko koulu myöhemmi tai se loppuu aikasemmin

   Poista
 2. Hei sori kun tuun tähän postaukseen tälläi.. mut millä ohjelalla teet ton sun ulkoasun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. blogin ulkoasua voi muokata bloggerin omalla muokkausohjelmalla mikä löytyy 'ulkoasu' -osiosta ja bannerit ja kaikki tuollaset omatekemät gadgetit oon tehnyt photofiltrellä, joka on kuvienmuokkausohjelma :) Kysellä aina saa!

   Poista
 3. Toi teidän loman pituus voi kans johtua siitä, että eikös sulla oo viikon syysloma? Meillä päin ainaki on vaan kaks päivää. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep tosiaa, mut silti kauheeta just pimeenä vuodenaikana raahautuu viikon loman jälkee kylmään kouluun ;s mutta kestetään :)

   Poista
 4. Sara, olet hyvin kaunis in kuvat! Hyvää 2013, täynnä rauhaa, rakkautta, onnea, toivoa, ja monia seuraajia! lol ... Kisses, Laura :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, että kiitos hirvittävästi! :) hyvää vuotta sinullekkin <3

   Poista
  2. Tuo kommentoija on selvästi ulkomaalainen ja käyttänyt kääntökonetta kommentoidakseen suomen kielellä, kannattaa vastata hänelle englanniksi :o :)

   Poista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8