työn raskaan raataja

IMG_6919kesäkuu!11
IMG_6885IMG_6903IMG_6862IMG_6904
Ensimmäinen työviikko on nyt takana ja oon ihan uupunut. Tiskaaminen ja muu työ keittiöllä on yllättävän raskasta ja voin vaan sanoa, että välillä teki mieli muodostaa sellainen itsepalvelu sinne ja johdattaa kaikki syömärit tiskinurkkaan itse tiskaamaan lautasensa ja muut sottaiset astiat. x) Kuitenki työpaikalla on kivoja ihmisiä ja teen parhaani omalta osaltani. Mutta nyt kyllä lomaa osaa arvostaa, ja suuresti!

Tänään pitää treenailla ens tiistain keikan biisejä, eli en oo täysin vapaa jälleenkään. Sini-siskoni lähti tänään takaisin kotiinsa Helsinkiin, nyyh. Sinne päin mieki meen sitten vielä heinäkuussa. Eilen illalla tilasin itelleni Markantalosta puhelimen, koska en kestä tällasta rämää ikivanhaa Nokiaa. Eli postista ilmaisella toimituksella miulle ens viikolla saapuu paketti, joka sisältää Samsung Galaxy S2 plussan, jeeeeeee! Se vaikuttaa hyvältä, ja koitin kerrankin olla tekemättä hätiköityä ostosta, joten luin vähän kommentteja puhelimesta ja suurin osa oli positiivisia. Hintaa oli 268e, mutta kyllä sitä rahaa vielä shoppailuun jäi. Ja nyt saan luvan olla ylpee itestäni, sillä kaikki rahani oon kerranki tienannu ite!
Ja tähän loppuu vielä kysymys: Tietääkö kukaan mistä sais luotettavasti halvalla (kuten eBaysta, josta en voi tilata) kuoria puhelimiin, sellasia ei niin tavanomaisia?
Xoxo, Sara

11 kommenttia:

  1. En tiedä mistä noita kuoria saa, mutta kun ostat kuoret niin muista ottaa s2 plussan kuoret. Koska kaverillani on tuo plussa ja myyjä oli myynyt hänelle s2:n kuoret, jotka ovat liian pienet tuohon plussaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okeii:) kiitti vinkistä! ite kyl katoin youtube videon niide vertailusta että ne on ihan samanlaiset rakenteeltaan ja jostain luin, että käy s2 kuoret... :o

      Poista
  2. Desingskin (en kyllä oo varma miten kirjotetaanXD) sieltä saa ainakin luotettavasti tilauttua ja vaikka suunitella ihan omat kuoret! :-) hinnasta en sit tiedä...

    VastaaPoista
  3. http://designskins.fi/
    tuolla löytyy puhelimeen ja esim. ipadiin kuoria. oon itekki tilannu, on luotettava! :DD

    VastaaPoista
  4. En tiijä onko nää susta tavanomaisia mutta täältä ite tilailen https://www.hudomishop.net/

    (:

    VastaaPoista
  5. miniinthebox.com/fi/see-all.html ite tilasin täältä iphoneen kuoria ja oli tosi halpoja!:)

    VastaaPoista
  6. wow ihan mahtavia kuvia !!
    millä asetuksilla oikee kuvaat ja minkälaisella objektiivillä?:)

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8