keep calm and carry on

Helsinki ja JBPakko myöntää, oon kiinni menneessä, mutta pääsen kyllä vielä irti, löydän uutta ja kaikki kirkastuu entistäkin paremmaksi. Kaikki on kyllä oikeesti mallillaan, oon onnellinen, mutta vähän epävarma. Niitä hetkiä, jolloin kaipaan "niitä hyviä aikoja" on ollut paljon, mutta välillä osaan kääntää katseen kohti tulevaa ja nähdä asiat positiivisessa valossa. Niin moni asia tulee kaiketi muuttumaan. Alkaa lukio ja monet muuttaa täältä pois. Aina tuun muistaa monet hetket yläasteen ajalta. Ne on iskostunu miun mieleen tosi vahvana ja salaa toivon asioiden menevän ennalleen. Vaikka onhan ne nytkin ihan hyvin. Silti puuttuu jotain. En pysty luottamaan enää kaikkeen niin ku luulin. Lupaan itelleni etten välitä paskanpuhujista, enkä epäaidoista ystävistä. Silti välitän, mutta en anna niiden vaikuttaa itteeni. Koska oon niiden yläpuolella. Tiedän sen. Mutta en tiedä niistä aidoista ystävistä, niitä on ja joitain opin vielä tuntemaan. Mutta hyvä asia on, että en oo yksin. Rukoilen joka ilta ja luotan Jumalaan, tiedän, että miulle on suunnitelma ja tarkoitus. Ja onneks miulla on blogi ja teidät lukijat, en ole yksin.kesäkuu!12
Huomenna taas töihin, onneks iltavuoro, nii ei tarvii herätä kovin aikasin. Vielä tää viikko ahertamista ja sitten viikonloppu!
Xoxo, Sara

11 kommenttia:

  1. ihana postaus! ♥ et arvaakaa kui piristi mun yötä :)

    VastaaPoista
  2. Rohkeesti kirjotettu et luotat Jumalaan, ku musta tuntuu ettei kovinkaan moni teini-ikänen tee niin...

    VastaaPoista
  3. ihana postaus <3 oot vaan niin kaunis & täydellinen & kirjotat niin hyvin :) oon kateellinen sun blogille ja sulle!

    VastaaPoista
  4. ihanasti kirjotettu :)

    VastaaPoista
  5. oot ihana ihminen jolla on ihanin blogi ikinä<3

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä on tosi hienoo jos uskoo Jumalaan ja vielä uskaltaa kertoo sen julkisesti. :)
    tsemppiä:3

    VastaaPoista
  7. jes ihanaa mun ikänen uskova <3 oot ihana!

    VastaaPoista
  8. ihana postaus :) mistä ostit noi farkkushortsit?

    VastaaPoista
  9. Itse en taida uskoa Jumalaan, mutta se on ihan ok, jos joku niin tekee. Minulla on pari uskovaa ystävää, ja heidän kanssaan olen keskustellut uskostakin. Välillä ollaan menty väittelynkin puolelle, mutta koskaan ei olla riidoissa erottu.

    Mitä tulee niihin p*skanpuhujiin ja epäaitoihin ystäviin, niin varmaankin jokainen on sellaisiin törmännyt. Vaikka kuinka yrittäisi kovettaa sisimpänsä ja olla välittämättä pahoista puheista, niin eihän se onnistu. Jos ja kun joku loukkaa ja on paha olo, niin silloin on hyvä muistaa, että ilkeiden ihmisten vastapainona on myös hyviä ihmisiä. Veikkaisin, että aika moni tykkää sinusta ihan oikeasti ja vilpittömästi, eikä vain esitä niin tekevänsä. Minähän en ole sinua koskaan tavannut, mutta blogisi perusteella vaikutat hyvinkin mukavalta ja rakastettavalta tyypiltä. Älä siis koskaan suosiota saadaksesi alennu tekemään mitään, mitä et haluaisi oikeasti tehdä. Saat kyllä ystäviä muutenkin :)
    JN

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8