jos olet äänestänyt minua Idolsissa lue tämä!

Eli semmone harmillinen juttu on käynyt, että kaikki tähän mennessä tekstiviestillä lähetetyt äänet on MITÄTÖITY kaikilta kilapilijoilta, LUE TÄSTÄ enemmän tapahtuneesta.

Eli jos olet äänestänyt mua tekstarilla, niin sitä ääntä ei enää lasketa ja sehän on kovin harmillinen juttu ;s Äänestysaikaa on kuitenkin vielä torstaille ja kova yritys on saada menetetyt tekstariäänet takaisin, toivottavasti tästä ei koidu mitään haittaa kellekkään kilpailijoista!

Tästä eteenpäin mobiilipalvelu kuitenkin taas on toiminnassa ja äänestää voi lähettämällä tekstiviestin 12 numeroon 17225 tai soittamalla numeroon 0700 79 012

Jotain positiivista pitää kuitenkin heittää tähänkin juttuun, tänään meidät stailattiin ja mun osalta lopputulos oli tämännäköinen:
 
Xoxo, Sara

19 kommenttia:

  1. asutko siis nyt koko ajan sielä idols talossa? että miten koulu eiksun tarvi käyä koulussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaan asuttu täällä esitykseen asti :) joka on huomenna, tietenkin menen sitten toisen ryhmän tänne tullessa kotiin ja kouluun

      Poista
  2. Oot kaunis, sulla on ihana ääni ja oot mun lemppari idolsista. Toivottavasti pääset jatkoon =)

    VastaaPoista
  3. onpa harmi juttu! rahat menivät hukkaan niiltä jotka sinua viestillä äänestivät. itse äänestän sinua torstaina ! sulla on niin kaunis ääni :)

    VastaaPoista
  4. Ooo, sulle passaa tuo kuvan tucca tosi kivaasti:)

    VastaaPoista
  5. En aio äänestää sinua enkä ketään muutakaan kilpailijaa, koska henkilökohtainen mielipiteeni on, että nuo yleisöäänestykset ovat vain rahastusta ja ihmisten kusetusta, mutta toivon silti sinun pääsevän mahdollisimman pitkälle kisassa. Tuo kuva on muuten tosi mainio! Synkkä syyspäivä kirkastui hetkessä, kun näin sen!
    JN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asiasta voi olla varmasti montaa mieltä, mutta kiitos paljon:)

      Poista
  6. yritin lähettää jo askissa tän, oot mun idoli idolsissa ihailen sua ihan sikana<3 toivottavasti voitat sen ja hirveesti tsemppiä finaaleihin , toivon että voitat kisan!!! oot ihanan positiiivinen ja kaunis kans=) sul on niiin upee 'ääni :O wau, huomaa etn rakastat laulamista ja se oli nii hyvä koelauluis omgomgomg :DDD haha ihana! paljon tsemppiä ja mä ainaki fanitan sua;)

    VastaaPoista
  7. http://www.youtube.com/watch?v=tPLxxiNHnm4&feature=player_detailpage

    Ootko ite ladannu ton videon tohon kanavalle Thepicturesquee vai onko joku kopioinu ton? :o Sori tulee anonyymillä ku en jaksanu kirjautua sisään :) Ihmettelin vaan ku tällänen tuli mun videoehdotuksiin youtubessa eikä ollu sun nykysellä kanavalla :)

    -Eerika

    VastaaPoista
  8. oot ihana ja toivottavasti pääset jatkooon! :* <3 (: mikä sun ask on? (:

    VastaaPoista
  9. Wau! olit ihan superhyvä idolsissa, toivottavasti pääset jatkoon, sitä jään nyt seuraamaan. Sulla oli ihanat vaateet a hiuset niin nätisti! Tsemppiä jatkoon, täältä tuli ainakin muutama ääni! ;)

    VastaaPoista
  10. Haha! Kiljun täällä kun pääsit jatkoon.. Ihanaa, onnea ja paljon paljon tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  11. Hei,

    olisitko ystävällinen, ja ottaisit minuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti.
    Osoitteeni on veera.almila@indiedays.com

    VastaaPoista
  12. Hei, jossain oli, et niit mitätöityjä tekstareita voi periä takasin, et ne korvataan, kantsii vain kysellä! oot paras ja uskon sun voittoon, sullahan näyttää olevan omalla idols sivulla jotain 2388 tykkäystä, et vau! Siis eniten, kai se jostain kertoo;) Äänestän taas jatkossa. Pääsit siis edelleen jatkoon. Olinkin ihan varma :)

    VastaaPoista
  13. kiitoksia kaikille!:) sori etten oo kerinny vastailla kaikille nyt ku oon ollu vähän kiireessä!

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8