THANK YOU!

Pictures Haluun osoittaa suuren kunnioitukseni ja isoimmat kiitokset TEILLE ihanille lukijoille ja ihmisille, jotka ootte ollu mun tukena ja kommentoinu kaikkea mukavaa ja rohkasevaa postauksiini. Positiivinen ja rakentava kommentti on todella tärkeää ja on ihanaa huomata kuinka mahtavia lukijoita miulla on! Jokainen kannustava kommentti saa aina hymyn huulille ja mielen iloiseksi. Tää kilpaileminen on oikeesti rankkaa, vaikka onkin samalla mahtavaa, huippuhienoa ja täyttä unelmaa. Alkuviikon oon nyt onneks saanu kotona kerätä voimia pian alkavaa Idols-viikkoa varten. Mutta haluan muistuttaa itseäni ja teitä ihanaisia siitä, että ilman äänestäjiä ja tsemppareita en nyt olis välttämättä tässä junassa matkaamassa kohti Helsinkiä ja uusia haasteita.

P.S äänestys alkaa taas TÄNÄÄN illalla tulevan Idolsin jälkeen. Ainoa keino päästä eteenpäin on äänet, joten ne on hirmusen tärkeitä! :) Mua voit edelleenkin äänestää lähettämällä tekstiviestin 12 numeroon 17225 ja tarkemmat ohjeet löytyy illalla maikkarin nettisivuilta!
Älkää kuitenkaan vielä äänestäkö, vaan nautitaan kaikki ensiksi Team Stadin esityksistä, joita pääsen seuraamaan itse illalla Barona Areenalta! :)
Xoxo, Sara

48 kommenttia:

 1. Musta Sä oot ihan perseestä! Noeivaa,ihana oot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cmoon, katso ano peiliin, millasta kielenkäyttöä käytät...

   Poista
 2. oot ehdottomasti mun suosikki idolsissa ja oot ihan mahtava! <3 ehdottomasti äänestän :)

  VastaaPoista
 3. Olet selkeästi kypsä ikäiseksesi, valmis Idols, hyvä esikuva nuorille. Lisäksi sulla on mahtava soundi ja taito laulaa, esiintyä lavalla ja kaikki edellytykset olla seuraava Idols tässä maassa. Äänestän takuulla ja toivotan sulle tsemii ja luota vaan itseesi, oot best ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypsä saa olla, muttei ylikypsä. En ole jaksanut katsoa kuin satunnaisesti niitä Idols-lähetyksiä; täälläkin vierailen harvakseltaan. Jotenkin sisimmässäni toivoin, että menestys olisi noussut sinulle päähän ja olisit ruvennut ylimieliseksi--jotta sinua olisi helpompi vihata. Mutta ethän sinä ole mihinkään muuttunut, vaan olet aivan yhtä ihana kuin aina ennenkin. Sinusta ei voi millään olla tykkäämättä. Toivotan sinulle onnea Idolsiin ja sen jälkeiseenkin elämään!

   Poista
  2. hyvä että näet miut tuolleen :)! ei tässä piä antaa minkää nousta hattuun, ihan alussa vasta ollaan ja on hirveesti opittavaa!

   Poista
 4. Mä ainakin oon täällä aina peukku pystyssä kannustamassa kun sä esiinnyt! :-)
  Oot mun ehdoton suosikki <3

  byiida.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Monelta idols alkaa?

  VastaaPoista
 6. Ihant silmät, ihanat hiukset. Aww oot niin perfect. Olen sun fani ja äänestän heti tänä iltana ! :)

  VastaaPoista
 7. Sara, olet aivan loistava, ihana ja kaunis :) Olen tykännyt alusta lähtien, kun kuulin sinua ensimmäistä kertaa. Olet suosikkini <3 Äänestän!

  VastaaPoista
 8. Tykkään sun blogista ihan hirveesti. Harmittaa vaan, jos alat käyttämään blogiasi äänienkeruu paikkana, kun toi äänestysohje tuossa alhaalla. Vaikka ei sillä, kyllä mä sunkin puolen tästä asiasta ymmärrän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hei mä mietin tätä postausta kirjottaessani et laittasinko äänestysohjeet vai en, mut hei älä huoli tää blogi ei todellakaan tule olemaan mikää ääntenkeruu paikka :)!

   Poista
  2. Siis hei mitä haittaa, jos keräät ääniä. Mun mielestä ihan jees, ei tää blogi siitä pilalle mee. Ihan hyvä, et noi äänestysohjeet löytyy myös täältä. Anna palaa kaikin tavoin. Ihania postauksia, ihana koko blogi ja mikä parasta upen näköinen Idols ja paras lauluääni. Siis äänestän sua!

   Poista
 9. Sä oot mun suosikki <3 oot niin ihana ja pirtee😊 tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 10. Sara oot mun suosikki, oot ihana <3 :), toivottavasti pääset pitkälle! T.Hanna-Riikka

  VastaaPoista
 11. Sara olet suosikkini ja sulla on varma tulevaisuus musiikin parissa. Joskus tuntuu, et noi tuomarit on hiukan hakoteillä, siis tarkoitan esim. et puuttuuko niilt sävelkorva, kun jotku laulaa niin epävireisesti. Sä laulat tosi puhtaasti, tuo vaan reilusti esiin sun pirtsakkuus, näytä niille! Äänestän sua ehdottomasti jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) ens torstaina lupaan olla vähän pirtsakampi

   Poista
 12. En voi edes kunnolla selittää miten hyvä sä oot:) Oot vaan niin täydellinen, sussa on kaikki kohdallaan! Mun mielestä sä voisit mennä finaaliin jo nyt ja voittaa koko idolssin. Oon kommentoinu tänne sun blogiin jo monta kertaa ja myös Twitteriin ja sä vastasitkin siihen olin tosi innoissaan:) Oot vaan niin hyvä, että sua ei voi olla kehumatta:) T: Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii :o ihana kommentti! kiitos kauheesti, en oo täydellinen ja miulla on kauheesti opittavaa, mutta kiitos kannustuksesta <3

   Poista
 13. Sara, onnea tähän saakka ja jatkoon. Olet jo voittaja,kun olet päässyt näin pitkälle. Oot ihana ja kaunis, sellaane symppis susta välittyy. Muistathan tuoda esille sen pirtsakkaan tytön, jonka videopostauksissakin olen nähnyt. Tää on varmaan helpompi sanoa täältä kun olla siin tilanteessa. Muista sul on paljon tsemppajia, et oo yksin. Ja mun mielestä on ihan ok ja oikeestaan sun pitääkin mainostaa ittees täälläkin. Kaikki kanavat käyttöön. Ole vain aito oma ittes ja koita kestää meidän muiden mielipiteitä. t. yx äänestäjäsi ja ihalijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kannustuksesta! :) teen parhaani!

   Poista
 14. Hei Sara, oot mun Idoli, koska sä vaan osaat ton koko homman niin hitsin hyvin. Ääni lähti ja lähtee vielä monta lisää, Tsemii torstaihin. Rakastan myös sun postauksia täällä blogissa, niistä vaan tulee aina hyvälle tuulelle. Huoh, olisinpa yhtä kaunis ja lahjakas kuin sä. Oot vaan niin ihanan aito ihminen ja mikä parasta, et vaikuta lainkaan ylpeeltä. Sun juttus ja kommenttis ovat antaneet mulle rohkeutta yrittää olla oma itteni. Kiitos Sara ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti tosi hienoo kuulla, että oon saanu jotain hyvää aikaan! kiitos kauheesti kannustuksesta :-)

   Poista
 15. Sara moi! Kattelin juuri Katsomosta uudelleen sun edellisen esityksen Huomenna, Oli kyllä upea ja sehän näkyi, et kansa tykkäs. Pääsit jatkoon ! Oot todella temperamenttinen mimmi ja niin kaunis katsella. Osasit liikkuakin lavalla, vaikka sul oli aikee huikeet korot. Anteeks, en haluaisi sanoo pahaa kenestäkään kilpailijasta, mut kylä tolle Almalle vois noi tuomarit vähän antaa palautetta tosta lavalla löntystelystä. Odotan innolla torstaita, huomasin, et sullahan on huisin haasteellinen biisi, hyvä kun otat erilaisia. Sehän osoittaa vaan, että oot rohkea ja uskon, että teet siitä meille katsojille elämyksen. Ääni lähtee satavarmasti ! :) t. mika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyl ihan samaa mieltä Mikan kaa tosta Almasta, massahysteriaa. Nyt laitoin kyl sulle monta ääntä. Oot ihan paras koko jengistä. Hyvä, kun laitoit julki tään blogin, pääsee näinkin kannustaa sua ja tää on oikeesti yks mun lemppareistani. Oot suvereenisti best laulaja ja luotu lavalle. Tiedäks et suu loksahti auki, kun aloit laulaa. Sä viet mukanas. Ehdottomasti äänestän, koska jokainen ääni on sulle tärkee.

   Poista
  2. voi kiitos kannustuksesta ja äänistä!! :-)

   Poista
 16. Miten jollakin voi olla noin isot ja loistavat silmät ! :) Onnea ja menestystä Idolsissa, olet ansainnut paikkasi siellä ja toivon hartaasti, et suomalaiset ymmärtäis nyt hyvän päälle ja antais sulle äänensä. Olet kaikkein kaunein ulkoisesti ja sisäisesti ja sä voisit edustaa Suomea. Oot selkeesti kansainvälistä tasoa. Ääni lähtee täältä. t. Mika

  VastaaPoista
 17. Levyäsi ootellessa, äänestän sua Sara ! :) oot mun idoli

  VastaaPoista
 18. Äänestän vain sua, koska olet paras. Olet myös kaunein ! :)

  VastaaPoista
 19. oot ihanin <3 en kestä<3

  VastaaPoista
 20. Wau, olit kyllä ihan paras torstaina. Sä tuut menestymään, se on varmaa. Olit kyllä kauneinkin ! :)

  VastaaPoista
 21. Koko Barona oli ihan, että wau, 16 v ja täysin kansainvälistä tasoa muihin verrattuna stailausta myöten. Jatkoon jatkossakin ! :)

  VastaaPoista
 22. Sara olit perfect torstaina Baronalla. Sinusta tuli kerralla mun suosikki. Olet ihan kansainvälistä tasoa, Mtä mahdatkaan olla viiden vuoden kuluttua, voi vain kuvitella ! :)

  VastaaPoista
 23. Ihana Blogi, ihana tyttö, ihana laulaja. Äni sulle ja monta !

  VastaaPoista
 24. Jeeee, kivaa nähä et kiteeläine on päässy idolsis noin pitkälle:) ite kuu oon tohmajärveltäää:D

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8