pyhäinpäivä

IMG_1466IMG_1460
moi! Tänään on lauantai ja pyhäinpäivä. Oon Helsingissä ja tää on ensimmäinen kerta kun miusta tuntuu siltä, että täällä ei oo mitään elämää! Hassu juttu, mut toisaalta ihan kiva, että saa vaan käpertyy neljän sinän sisälle ja rentoutua sekä herkutella kynttilöiden palaessa loppuun. Tällanen on välillä ihan hyväks ja sitten jaksaa taas paahtaa täysillä kun ylihuomenna alkaa treenailu torstaita varten.
IMG_1499IMG_1496IMG_1455IMG_1448IMG_1433IMG_1487
Rauhallista pyhäinpäivää kaikille!
Xoxo, Sara

33 kommenttia:

  1. mitkä on sun lempi tv-sarjoja ? :) en jaksais oottaa seuraavaa idolsia, sä oot ihan paras !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun lemppari tv-sarjoja on Awkward, Pretty little liars, Idols, X-Factor USA, Täykkärit, Ruma Betty... näitä on ihan kauheesti!! :D oi kiitti ja ihana kuulla :)

      Poista
  2. Monta youtubekanavaa sulla on? Ja mitä sä laulat seuraavan viikon Idolssissa? Vai saatsä kertoo sitä vielä. Sä oot ihana ja hyvä laulaa:) <3 T: Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varma kolme? :D käytän niistä vaan yhtä. en voi vielä kertoo mitä laulan ens viikolla idolsissa, mut se selviää varmaan jo ens viikon alussa :) kiitos paljon!

      Poista
  3. Toivottavasti susta tulee seuraava Idols, oot niin ihana ja lahjakas. Sä oot sellainen empaattinen ja fiksun oloinen, varmaan pystyisit edustamaan Suomea ulkomaillakin. Äänestän sua ehdottomasti jatkooon !!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos!! :) ihanaa et sulle on välittyny noin positiivinen kuva musta!

      Poista
  4. oot selvästi tullu itsevarmemmaks idolsin kautta ! oot huippu laulaan & kaunis ihminen <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl tää antaa itsevarmuutta! kiitos paljon :)

      Poista
  5. Oot paras<3 rakastan sua <3

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, kaunis tyttö ja tsemii ensi torstaille. Hyvä varmaan välillä vaan olla, sitten taas menoksi !:) Ai niin, unohdin melkein sanoo, et ääni täältä lähtee nyt!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :--) välillä on hyvä levätä

      Poista
  7. Oliks sulla pitkää haaveena hakee idolsiin? Ja ootko aina tiennyt et oot hyvä laulaan vai onko muut sanonut sitä enemmän?:) mä haluaisin niin paljon kanssa hakea idolsiin ensvuonna, mutta pelkään että mun ääni tylytetään ihan täysin vaikka sitä on kehuttu:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan pienestä asti oon tästä haaveillu ja ollu niin sanotusti varma siitä että osaan laulaa, tietenkin ihmisten kehut on ollut tosi tärkeitä :) idolsii lähtiessä kannattaa olla ITSE varma itsestään ja omasta äänestään :)

      Poista
  8. Onko sulla meikkiä? Jos ei ole niin olet kyllä todella upean näköinen tyttö ilmankin :o luonnonkaunis ja osaa vieläpä laulaa ;) ääni lähtee täältäkin! :) paljon onnea kisaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näissä kuvissa mulla ei oo meikkiä, kiitos hirveesti! :--)

      Poista
  9. Mielettömän hyvä laulaja, nyt ens torstaina kaikki taitosi kehiin. Sus on potentiaalia vaik muille jakaa. En haluais arvostella muita kanssakilpailijoitasi, koska kaikki ootte erilaisia, mut oot yks niistä, joka ei pelkää ja tärise;) oot niin ihana, I love you <3 Äänestän sua !:) Lisäksi sulla on toosi persoonallinen ääni, kiva viba äänessäs !

    VastaaPoista
  10. Ääh ihana vihdoinkin löytää tää sun blogi, oot niin ihanan energinen ja pirteä+ehdottomasti mun lemppari idolsista!! Oot ihan paras<3

    VastaaPoista
  11. Kaunein nainen, jonka olen nähnyt varustettu kauneimmalla äänellä, jonka olen kuullut. Tee levy, ostan sen. Äänestän sua <3 Ihailijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pientä rajaa nyt kehumisellekin...
      Terveisin, nimimerkkki Kouluunlähtiä

      Poista
  12. onko sun kaveri Stiina lopettanu bloggaamisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sillä on uus blogi: http://stiinamarias.blogspot.fi/

      Poista
  13. Meit on täällä iso porukka ja aiomme huomenna laittaa kotikatsomon pystyyn ja kannustaa sua. Olet meidän suosikki. Osaat hommasi ja olisit todellla paras mahdollinen Idols 2013. Edustava, kaunis ja mikä parasta osaat laulaa. Monipuolisuus ja rohkeutesi ovat superia. Go on Sara ! :) t. fanisi

    VastaaPoista
  14. Edellinen Live-lähetys ei vakuuttanut mutta onneksi pääsit silloin jatkoon nimittäin tänään kaikki meni nappiin! Äänestin ja toivottavasti pääset tänäänkin jatkoon. Hyvää jatkoa musiikin parissa joka tapauksessa, kävi tänään miten kävi :)

    VastaaPoista
  15. Sinun eilinen laulu sai aikaan kylmät väreet mulla ja koko perheellä! Olit aivan upea! Onnea jatkoon pääsystä! :)

    VastaaPoista
  16. Sara, olet vakuuttanut mut ja mun frendit alusta asti. Sus on vaan sitä jotain,mitä ei oo muissa. Oot aito ja sul on ihan mielettömäm personallinen ääni. Jaksais kuunnella konsertin verran. Eilinen veto oli vailla vertaa. Kaikki muut jäi harrastelijoiks sun rinnalla, vaikka oot vasta 16v. Sä annoit tilaa tulkinnalle ja olit himskatin levollinen, kuten tohon biisiin sopii. Leona Lewis ja Run, rohkea veto rohkealta, onnistuneesti. Jatka samaan maliin ! :)

    VastaaPoista
  17. Hei, ensi torstaita ootellessa, se on sit suomalaista. Ehkä ei sun omintas, vai ? Luulen, että suomalainenkin sujuu sulta, tulihan tuo jo kuultua, olet monipuolinen artisti. Hei, sä oot artisti, oikeesti. Tsemppii meidän mutsilta myös, se on ihan hulluna suhun ja äänestää varmaan, mä myös ! :) Oot ihana kaunotar !

    VastaaPoista
  18. Mun mielestä sä osaat kyllä tulkita suomalaisille suomalaistakin musiikkia, joten anna mennä vaan. Ymmärtääpähän mun mummokin, joka itkee tirauttelee joka kerta jo pelkästään sun näkemisestä. Enkeli telkkarissa, siis sä laulat niin ihanasti, ja oot tosi oma ittes, et esitä, kuten jotkut. Hei anna vaan se pirteys tulla rohkeesti esille ! :)

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8