here we go again

Istun taas junassa matkalla Helsinkiin. Tästä on alkanut jo muodostua tällainen joka viikkoinen rutiini, josta olisi yhtäkkiä aika vaikea oppia pois.
Miun elämä on muuttunut niin paljon. Nykyisin käyn hädin tuskin koulussa, oon tosi paljon poissa kotoa ja saan elää unelmaani. Koen itteni välillä etuoikeitetuks, vaikka rästiin jääneet koulujutut kummitteleekin jostain nurkan takaa. Tää on miun elämää tällä hetkellä ja en haluis muuttaa tätä mihinkään.
IMG_1206Pictures1 Ajatus siitä, että tää ois yhtäkkiä ohi kauhistuttaa vähän. Ei sitä kuitenkaan tiedä mitä tässä käy, sitä vaan ei voi tietää ja siks on tosi tärkeetä edetä hetki kerrallaan, nauttia kaikesta täysillä ja koittaa omaksua niin paljon uusia asioita kun pystyy.

Viimesin pudotustilanne oli tosi jännittävä. Muistan sen kun kattelin ympärille sitä salia, tuomareita ja vierellä seisovia kanssakilpailijoitani. Ajattelin ääneen, että tää on ihan hullua. Sitten kun miun nimi kuulutettiin jatkoonpääsijöiden joukossa järjetön onnellisuusryöppy valtas miut ja hihkutin ihan ku joku hullu. Se tunne oli sanoinkuvailemattoman mahtava ja oon NIIN kiitollinen kaikille jotka äänesti miut jatkoon!
Nyt on taas edessä uusi Idols viikko ja uudet haasteet. Uskon siihen, että käy niin kun on tarkotus. En jaksa stressata turhaan vaan nyt pitää ottaa kaikki ilo irti, tiiä vaikka olis viimenen kerta kun saan elää siellä hulppeessa talossa, nähä ihania Idols crewn ihmisiä ja esiintyä suurella lavalla suorassa tv-lähetyksessä.
Toivon kuitenkin, että edessä ei ole viimeinen matkani Helsinkiin Idolsin merkeissä, vaan sydämeni pohjasta toivon, että saan jatkaa vaan pidemmälle ja pidemmälle tässä kisassa. This is my dream!

P.S. En voi kiittää teitä tsemppareita liikaa, thank u 
Xoxo, Sara

37 kommenttia:

 1. miten meinaat hoitaa ne rästiin jääneet kouluhommat ja miten saat olla niin paljon pois koulusta, etkö jää aika paljon jälkeen? Mitäs on koululaist olleet mieltä ku oot nyt tavallaan julkisuuden hahmo ja sit kun palaat kouluun D:? jos tajusit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukiossa kurssit voi käydä myöhemmin uudelleen...

   Poista
  2. Kyllä noin lahjakas tyttö pärjää. Elämässä on monenlaista. Lukiossa on todellakin onneksi mahdollista käydä kurssit uudelleeen. Ei se oo koko elämä. Upea tilaisuus Sara sulla kokeilla miten pitkälle pääset tässä kisassa. Vaik mun mielestä sä oot voittaja jo nyt. Kuuluisit enemmän Amerikkaan kuin Suomeen. Tsemit ja äänet sulle. t. Ville

   Poista
 2. Vedit kyllä ihan uskomattoman hyvin sen Run kappaleen♥ tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 3. oot mun mielestä tän kauden paras laulaja! :) tsemppiä kisaan, tuun 21.11 eli ens viikolla kattomaan paikan päälle, sillonha on vissii sun ryhmän vuoro? oot tosi kaunis ja hyvä laulaa!

  VastaaPoista
 4. Millanen teijän Idols viikko oikeesti on ? :D tai siis millon lähette helsinkiin ja millon meette takasin kotiin ja kuinka kauan ootte sielä yms. ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mie asun kiteellä nii tuun helsinkii yleensä ajoissa ja sillee torstaina mennää kattoo toisen ryhmä livee ja viikonlopun oon yleensä siskon luona ja sit arkipäivät talolla ja päivisin on treenejä ja kuvauksia, torstai onkin sitten se showday ja ollan baronalla :-)

   Poista
 5. Oot ollu mun lemppari jo siitä koelaulusta lähtien!! odotin koko ajan sua sillo et millo tuut :D Ku nimeski oli mahtava! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus tämmösen oon just halunnutkin sulta! :) Et todellakaan ansaitse tippua, rukoilen sun puolesta, että pääset top kolmen parhaan joukkoon ja en kyllä epäile sitä hetkeäkään ettetkö pystyis siihen! Sara oo vaan itsevarmasti, täysillä ja rennosti lavalla, sun ei tarvi jännittää tai epäröidä itseäs/sun taitojasi yhtään! You're simply the best! <3

  VastaaPoista
 7. Voi että lauloit upeesti viime viikolla! Hurjasti tsemppiä kisaan:))

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtavaa Sara! Näin alkuun voisin sanoa, että ensinnäkin olet todella kaunis. Sitten lauluun, niin sulla on tosi upea ääni ja oot hyvin ottanut myös monipuolisia biisivalintoja, se on varmaankin hyvä asia :) Mie äänestän sua todellakin! :) niin kuin olen tähänkin asti tehnyt. Olen tykännyt heti alusta lähtien sinusta, se tunne on ollut . Se onkin nyt erittäin mukavaa ollut huomata että oma suosikki on selviytynyt yhä vaan pidemmälle kisassa. Odottelen jännittyneenä ja kovalla innolla seuraavaa kertaa, kun sun vuorosi tulee :) Toivottavasti oikeesti sun unelmasi toteutuu, olet huippu <3 Voimia ja onnee valtavasti Sara tulevaan :) Ja ai niin, ois uskomattoman mukavaa olla kaverisi todellisuudessa, jos uus kaveri kelpaa :) T: Teemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kauheesti! :--) kiva että oot tykänny ja teen parhaani aina!

   Poista
  2. No, sen kyllä huomaa kun astut lavalle, että niin teet. Olet jo noinkin nuoreksi huikea laulaja ;) Todellakin, tykkään ja pistän ääniä ehdottomasti, niin kuin mie aivan mielelläni sulle niitä laitan, toivottavasti kannattelevat mahdollisimman pitkälle, ansaitsisit mun mielestä niin tuon kisan voiton :) Mie kuulin muute huhua, että laulat ens kerralla Jenni Vartiaista? Sun tulkinta mahtaa olla jälleen todella fantastinen :--) Aika moni biisi tuttu itse asiassa itselle. Onnea aivan valtavasti, pysyn puolellasi loppuun asti! T: Teemu

   Poista
 9. oot ollu kyl iha mahtava! jatka samaan malliin ja voisit vaikka voittaa koko idolsin ❤

  VastaaPoista
 10. Sara, oot tosi symppis ja fiksu. Sussa on tyyliä edustamaan Suomea. t. Jani

  VastaaPoista
 11. Oi kun omat unelmat alkais toteutua näin vielä nuorella iällä. Oot huikee tyttö, huikee ääni, ja silmissä kiiltää..
  Toivottavasti se maailma on olemassa sulle myös siellä sen sisällä. Ois hienoo lukee täältä blogista myös sun tunteistas tästä muutoksesta! syvemmälle vaan niinku tulkinnoissaki.

  Minä kukaan ole neuvomaan mutta hyvää jatkoa Sara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) mulla on kyl iha maailma täällä pääni sisällä ja voin sanoa, että paljon tunteita on ja siks niistä on tosi haastava kirjottaa, voin joskus koittaa tehä postausta vähän syvällisemmin, sitten ku on aikaa istahtaa kunnolla koneen äärelle ja vaa olla.

   Poista
 12. Hyvä Sara! oot upee tyttö. Toivottavasti se maailma on olemassa sulle myös siellä sisäpuolella.
  Niin. Oi kun omat unelmat alkais toteutua, vielä näin nuorella iällä. Sitä ootellessa tsemppiä sulle omies kanssa.

  Olis siistiä lukea täältä blogista sun oikeita tuntemuksia tästä muutoksesta. syvemmälle vaan, niinku tulkinnassa kans.
  Älä anna tommosten josephien voittaa sillä että ne tuo ittestään diipeimmän persoonansa esiin. Anna sen tuskan ja odotuksen mitä sulla on tulla esiin. Hyvä Sara!

  VastaaPoista
 13. Oot ihan paras, i love You <3 voimia ja halauksia!

  VastaaPoista
 14. sulla on tosi kiva asu! onko toi mekko ja bolero/takki spirit storesta? :) saatteko itse valita vaatteet, tai kuinka paljon saatte vaikuttaa stailaukseen ylipäätään? :) oot aito ja paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mekko kengät ja takki on kaikki spirit storesta :-) empä oikei tiedä mitä saan kertoa vaatteiden valinta politiikasta, mut meil on stailisti ja totta toki saadaan vaikuttaa vaatevalintoihin, et kaikil on hyvä fiilis mennä lavalle! :) kiitos :)

   Poista
 15. Hitsi, jos et voita. oot kyllä saletisti paras laulaja. Jooseppi on ihan pelle, Niko on liian mageilija ja tasapaksu. Mitrasta puuttuu persoonallisuus. Sara, sä oot Stara. Nyt ens kerralla valtaa se lava ja valloita koko maailma. Olkoon biisi mikä hyvänsä, tee siitä semmoinen, et se Barona vai mikä se olikaan, bum! räjähtää sun valovoimaisuudest, yeah! You`re the BEST!!!! :) t. Aksu..Siis Näytä niille, kuka on kuka ! :)

  VastaaPoista
 16. Sara olet voittaja-ainesta. Sulla on ikäiseksesi asennetta. Ääniä tulee täältä :)

  VastaaPoista
 17. Hei !
  Ihan näin mielenkiinnosta :).... ennen tätä idolssia vaikutit ihan mukavalle tytön tyllerölle, mutta nyt ku oot päässyt kilpailussa näin pitkälle tuntuu, että sinulla on noussut vähän ns. Kusi päähän ja luulet olevasi jonkin sortin julkkis vaikka sitä et ole ja olen varmaan todella paha/kateellinen paska :) koska kerron vain totuuden miten kilpailu on sinua muuttanut ja kannattaa myös miettiä ovatko jotkut sinulle oikeita ystäviä vai vaan sen takia kavereitasi, koska olet nyt muka "julkkis" mutta laulat kuitenkin mielestäni ihan hyvin 8)! mutta sinulla on vielä paljon opittavaa elämästä ja kannattaa myös tajuta se että julkisuus tuo myös paljon vihaajia ja jotkut saattavat jopa yrittää sabotoida uraasi, mutta sen takia kannata lannistua... Tiedän itsekkin sinusta paljon kaikenlaista paskaa mutta se ei minua kiinnosta paskaakaan koska se ei vaikuta minun elämääni mitenkään (: T. Benjamin

  VastaaPoista
 18. Sara oot ihana!!! <3 Oon ollu kaks kertaa Idolsin live lähetyksissä ja oot ollu ihan sika hyvä!!! Sä voitat koko kisan, tsemppii :D

  VastaaPoista
 19. Ihana Sara, huippuartisti ja niin luonnollinen, aito oma itsensä :) T. Benjamin;)

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8