I just love to be in Helsinki

IMG_1666IMG_1645marraskuuIDOOOLS1
IMG_1595
IMG_1680
IMG_1580IMG_1569IMG_1572IMG_1579IMG_1778IMG_1615IMG_1603marraskuuIDOOOLSIMG_1629IMG_1711
marraskuuIDOOOLS3
IMG_1710IMG_1727IMG_1752IMG_1697IMG_1685IMG_1694IMG_1780
IMG_1794IMG_1764
Kaikki on niin hyvin... paitsi, että mun kurkku on kipee, ääni menny ja kauhee nuha sekä yskä. Huomenna siis pitää suunnata apteekkiin ja pysytellä loppuviikko sisätiloissa.
Huomenillalla en kuitenkaan pysyttele täällä siskoni luona neljän seinän sisällä vaan meen seuraa Idols Livee paikanpäälle kuten normaalistikin. Ois niin kiva päästä harjottelee sitä ens viikon omaa biisii, mut nyt pitää oikeesti eka tervehtyy...

Tänään olin Jennin kaa kaupungilla ja päivällä oli myös kuvauksia. Helsinki on ihana kaupunki ja tänne todellaki haluun vielä joku kaunis päivä muuttaa! :-)

ootte ihania ja stay tuned sillä huomenna alkaa joku tosi tärkee juttu... nimittäin se äänestys. Ja älkää vihastuko siitä, että koko ajan toitotan Idolsista täällä, tää vaa on nii tärkeetä miulle just nyt!
Xoxo, Sara

18 kommenttia:

 1. Ihanaa ku oot Helsingissä, jos jään sut ni voinko tulla moikkaamaan?:) Vaikka en kyl usko et nään sua:( Oot ihana<3 Mä tuun varmaan kattoo sua idolssiin:) T: Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai saat tulla moikkaa huomenna baronalla ku ollaa siel kattoo! :-)

   Poista
 2. Kuinka vanha toi sun sisko on? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on mun paras kaveri jenni :-)

   Poista
  2. aaaaijaa :D siis olin ihan varma että toi on sun sisko ootte ihan saman näkösiä :) Niin ja tsemppii hirmusesti huomiseen liveen!! :)

   Poista
 3. sunhan pitäs saada niitä äänestäjiä laulamisella eikä täällä pyytämällä ;) mutta oot hyvä laulamaa ja upeeta et oot noin pitkällä vaikka oot vielä aika nuori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei äläs nyt kuule mä oon jo laulanu kahdes lives ja äänestys alkaa jo tänään nii miks en siitä kertoisi täällä, varsinki nyt on tosi tärkeetä saada äänii ku yks meistä tippuu suoraan! kiitos kuiteskii :)

   Poista
 4. Ihana Sara. Toivottavasti paranet pian, oot mun ehdoton suosikki ja ei haittaa yhtään, et toitotat. Niin mäkin tekisin, jos olis tollanen juttu menossa ku sul on. Nauti kaikesta ni ipaljon ku mahollista :) t. veera

  VastaaPoista
 5. Moi Sara, kiva ku oot täällä Helsingissä. Toivottavasti törmään suhun jossain. Sun hiukset näyttää nois kuvissa tosi kauniilta, Raidat jotenkin elävöittää. Ai niin, äkkii terveeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiitos:) pysyttelen nyt sisällä mahd. paljon et tuun terveeks!

   Poista
 6. moi Sara, sä oot aika myllyssä / siis sunhan täytyykin tuoda ittees julki toosi paljon. niinhän se yks Almakin tekee, pyörii koko ajan missä vaan kameran näkee. mieluummin sua kattelee, oot niin nätti likka ja tsemii nyt paranemiseen. haluu nähä sut ens torstain ja usko pois äänestän heti tänä iltana sua ! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanii kuvii. hei, mulla on kans flunssa, mut ei välii. Hih, saa olla poissa tylsästä koulusta ja lukee sun ihanaa blogii. mä fanitan sua täysillä, oot aivan mahtava kaikes mitä teet :)

  VastaaPoista
 8. Moi säihkysilmä, täällä yks fanisi odottaa ens torstaita ja sun lavasäteilyy, Anna kaikki energisyytesi tulla esiin :)

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania kuvia! Oot aivan mielettömän nätti tossa 14 kuvassa :-)! Kannustan sua idolsis ihan täysillä, oot paras. Laulat niin hyvin, en tajuu miten se on mahdollista :D. Ja oon tavallaa vähän kateellinen sulle, nimittäin mulle sanottii kasilla musan tunnilla etten osaa laulaa ollenkaa.. Mut oot ihana ja oikeesti toivottavasti pääset pitkälle idolsissa! :-)

  VastaaPoista
 10. onko tolla jennillä blogia ja mistä toi sen takki mahtaa olla? :-)

  VastaaPoista
 11. ootte ihan ku siskokset :o

  VastaaPoista
 12. Sara, parane pian ja paljon tsemii torstaille. Oot mun suosikki, laulat niin kauniilla äänellä ja oot todella kaunis nainen ! :)t. ville

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8