nopeita kuulumisia

Moikka kaikki ihanuudet  (pitkästä aikaa?)
Miulle kuuluu todella hyvää! Oon onnellinen tällä hetkellä, ja oon jotenki vaan eläny päivästä toiseen huomaamatta, että en oo yhtään ottanut kameralla kuvia tai postaillut tänne blogiin. Jotenkin ei vaan oo ollut inspiraatiota, varsinki ku ulkona on niin kylmä, että ei ikinä viitsi mennä sinne kuvailemaan ja pakko myöntää, että oon ollut hiukan laiskakin... hups. Mutta tässä hiukan kuvia puhelimesta ja kuulumisia viime viikoilta, btw INSTAGRAMISSA mut löytää nimimerkillä @sarakurkola
IPHONEE
1. Ihana talvimaisema koulusta kotiin kävellesssä 2. selfiee 3. ihanat typyt ja koulun vessa 4. söin Ben&Jerrysii piitkän pitkän tauon jälkeen, omnom
IPHONEE1
1. kuuma kaakao on talven kylmien pakkaspäivien must juttu! 2. koulusta kotiin kävelyä 3. #ootd haha 4. typylit ja meillä oli hauskaa!
IPHONEE2
1. tilannekuva :D 2. päätin rueta syömään terveellisemmin, ja tuo innostus kesti ainakin yli viikon! 3. selfie nro12039231 4. ihana hotellihuone Tampereella!
IPHONEE3
1. meikattuna ja valmiina Tartu Mikkiin -nauhotuksiin (jakso tulee telkusta 28.2) 2. ostin H&M:ltä tollasen tekoturkiksen ja voin sanoo, että ehkä yks talven parhaista ostoksista! 3. herkuteltiin kakkuu Jennin ja Kiian kaa ystävänpäivänä :) 4. Meitsi ja kimppu kukkia Säveliä ystäville -konsertin jälkeen, joka oli siis eilen Kiteesalissa!

Joo elikkäs, tällasia kuulumisia tässä viime ajoilta. Lupaan rueta aktiivisemmaks, varmasti kun tää kevät etenee, säät lämpenee ja päivät pitenee niin se valokuvausintokin herää henkiin.

P.S. Teitä lukijoita on muuten ihan hirvittävä määrä, olen hyvin hämmentynyt ja kiitollinen! 
Xoxo, Sara

8 kommenttia:

 1. Oot ihan älyttömän kauniiiiis :O :)<3

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta Sara, joka päivä käyn lukee sun postaukset ja tää vimeinen oli tosi kiva yllätys:) oot sä ollu esiintymässä jossain konsertissa, kun noin kaunis ja kukkia?:) Sä oot niin rohkee ja kaunis, mä oon tällanen tavis:(

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, olet tosi mukava, kun oot niin aito, Kui monta lauluu sä lauloit tos konsertissa? Ja mitä:)

  VastaaPoista
 4. Sara, oot liian kaunis :) Oikeesti, ihanan aito ja sun lauluääni, mä vaan odottelen sun levyä, mut älä ota paineita :)

  VastaaPoista
 5. miul on kivat keltaset hiukset XD

  VastaaPoista
 6. niin kaunis ja ihana ja tää blogi vielä <3

  VastaaPoista
 7. Sara, odottelen kovasti seuraavaa tartu mikkiin, oot mun idoli :)

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8