vuoden sisällä ehtii muuttua...

Oon tässä huomannut vuosien varrella kuinka sitä aina katselee vanhoja kuvia itsestään ja huomaa huiman muutoksen ja monesti ajattelee, että miten on voinut näyttää sellaiselta kun on näyttänyt silloin ja siihen aikaan kuvitellut näyttävänsä järkevältä. Samoin kävi taas nyt kun selailin kuvia yhden ainoan vuoden takaa. Omasta mielestäni ainakin oon muuttunut aika lailla, varsinkin kun noita kuvia vertaa.
Kollaasit3Kollaasit2
Aika suuri muutos on tapahtunut varmaankin meikkaamisessa ja hiuksissa (itse tiedostan hyvinkin, että myös vaatetuksessa). Oon vasta nyt, tämän vuoden puolella vihdoin ja viimein oppinut piirtämään itselleni ihmisennäköiset kulmat ja muutenki oon ruennut panostaa meikkijuttuihin enemmän. Oikeesti kuolen häpeään kun kattelen vaikka vielä viime syksyn kuvia. Onneksi Idolsin myötä, kun meillä oli aina ne kosmetologit meikkaamassa torstaisin liveihin, niin samalla siinä opin näkemään millaiset niitten kulmien oikeesti pitäisi olla!
Pikkuvinkki, jonka joskus kuulin: KOSKAAN EI SAA NYPPIÄ KULMIA YLÄPUOLELTA! Se saa näyttämään alakuloiselta ja väsyneeltä.

En edelleenkään varmaankaan meikkaa kovin kummoisesti, nää hiustenlaitto ja kauneusjutut on aina mua kiehtonut, mutten oo niissä koskaan kovin hyvä ollut. Pikkuhiljaa sitä kuitenkin kehittyy kun vaan harjottelee! Viime viikolla ostin The Body Shopista uusia meikkejä ja kun vähäsen satsaa rahaa laadukkaampiin tuotteisiin huomaa eron heti. Nyt kun olen tällä hetkellä näin inspiroitunut näistä ulkonäköjutuista, niin saatan ehkä tässä toteuttaa joku päivä meikkirutiinipostauksen. En kuitenkaan lupaa mitään, koska ei sitä tiedä jos huomenna ajatus sen toteuttamisesta ei enää huvitakkaan.
Xoxo, Sara

10 kommenttia:

 1. meikkipostaus olis kiva! :-)

  VastaaPoista
 2. Oot aina ollut älyttömän kaunis,mutta kyllähän ton eron huomaa!! <3 ja toivottavasti teet sen meikki postauksen,olis niiiiiiin kiva nähdä semmonen!! :-)

  VastaaPoista
 3. Sun kulmat näyttää todella kivoilta, voitko joskus näyttää miten saat niistä noin kivat? Mulla on aina ollut tosi tylsät ja aina lähes samanlaiset :-(

  VastaaPoista
 4. katoinkin just kuvia ja tulin sanomaan että ainoa muutos on et meikkaat enemmän:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^niimpä:D musta oot vaan alkanu laittaan sitä meikkiä vähä liianki paljon, oot jo tarpeeks nätti ilmankin! Mut tottakai saat olla sellainen ku haluut, !:-) mun mielipide näin anonyyminä;D : ennen olit paljon kauniimpi luonnollisesti vähemmällä meikillä mut itseppäs päätät:-D

   Poista
 5. Kaunis olet ollut vuosi sitten ja aina van kauniimmaksi muutut. Varmaan toi meikkaaminen on taitolaji tai ainakin mä en osaa löytää omaa tyyliä, joten toivon,et sä teet sellasen postauksen, et edes vähän sais suuntaa kuin kulmat esim. saa noin hyvännäköseks. Et onneksi meikkaa liikaa :)

  VastaaPoista
 6. oot aivan järjettömän kaunis tossa tokassa kuvassa ! ♥

  VastaaPoista
 7. Ethän sä edes hirveesti oo muuttunut? Nykyään vaan enemmän meikkiä naamaan ja hiukset vähän tummemmat, thats it :-)

  VastaaPoista
 8. Kyllähän sä olet selvästi muuttunut. tuut aina vaan kauniimmaksi, love you :)

  VastaaPoista
 9. Etpä oo pahemmin muuttunut, nykysin vaan käytät enemmän meikkiä. Mun mielestä näytit vanhemmalta ja kauniimmalta noissa vuoden vanhoissa kuvissa, sun kasvoille vaan ei sovi liika meikki.

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8