♥ carpe diem ♥

IMG_8253IMG_5782helmikuu6IMG_8200
Miten vaikeeta onkaan elää hetkessä, kun aina odottaa jotakin. Entä sitten kun ei oo mitään mitä odottaa, mitä sitten tapahtuu? Onnellisimillaan on silloin, kun osaa tarttua hetkeen ja ottaa siitä kaiken ilon irti, unohtamalla menneen ja tulevan. Mennyt on mennyttä ja tulevaisuus vasta edessä päin, tulevaisuuteen pitää satsata ja panostaa, mutta nykyhetki on sitä elämää, josta syntyy muistoja. Pitää muistaa elää hetkessä, joka on meille suotu, eikä vain odottaa huomista, jota ei välttämättä tule. Jokainen päivä on lahja, ja jokainen hetki korvaamaton. Murehtimalla eilistä tai huomista, tuhlaa vain aikaansa.
Xoxo, Sara

8 kommenttia:

 1. Niin totta mitä kirjotit! Ja jotenkin tuli noista kuvista sellanen kesänenfiilis :)

  VastaaPoista
 2. Niin totta toi kaikki ! Ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. miten saat noista kuvista noin isot?(:

  VastaaPoista
 4. Totta, carpe diem :) Olit muuten ihana eilenTartu Mikkiin ohjelmassa. Se birdyn biisitulkinta loistava,

  VastaaPoista
 5. Sara, eilinen Tartu Mikkiin osoitti, että olit (olet) paras. Sun olis pitänyt voittaa Idols, ei Mitrakaan huono ole, mut yksipuolisempi ja värittömämpi kuin sä. oot tosi räväkkä ja pirtee, Mut toisaalta sulla on kyl aikaa vielä vaik kuin paljon, tahdotaan kuulla susta vielä :) Nomi tais nyt nolata ittensä, kun tunki joka paikkaan, voih!

  VastaaPoista
 6. Josen ja sun duetto oli tosi magee. t. yx Josen frendi/Tehkää levy

  VastaaPoista
 7. onpa kivoja kuvia! :-) totta kyllä tuo teksti!

  VastaaPoista
 8. Sara, oon sun fanittaja. Olit todella best tartu mikissä, huomas, kun ei ollu kilpailiu, et ootvähän enemmän kuin pirtee ja sanavalmis persoona. Ja sit oot vielä niin kauniskin, kaikkein kaunein koko poppoosta. Josepin ja sun duetto oli aika kiva, teitte siitä tosi kivan. Sun persoonasi ja äänesi loisti yli muiden. oot voittaja. Tsemppii sulle kaikes mitä sit teetkin .) Ai niin se Birdyn kappale oli loistava. Ja justinin pray best, paitsi Nomi ois kyl voinu pysyy taka-alalla:( nolas ittesä. t.yx ihailijas /boy

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8