hello march, please be good

Vuoden kolmas kuukausi, maaliskuu, ja kevät on täällä vihdoin. Nautin siitä tunteesta, kun ulkona voi kävellä kevyemmässä takissa, tuntea asfaltin jalkojen alla, kuulla lintujen laulun ja nähdä kuinka päivät kirkastuu ja pitenee koko ajan. Nyt on onneks hiihtoloma ja saa vähäsen hengähtää koulusta, johon mulla ei oo yhtään motivaatiota tällä hetkellä.
Tähän mun laiskuuteen tulee nyt muutos.MAALISKUUU
Ihana valoisuus / Laskiaspullaa ja kaakaota, namnam / Meikkihetki päivänvalossa / Selfie ilman ihanaisia tekoripsiä, jotka lähti irti
MAALISKUUU1
Kahvitteluhetki Mariian kanssa / MARIIA / Mun bravuurileipiä nami / Ostin Cosmon, koska se makso VAAN 2 euroa!
MAALISKUUU2
Lasten skumppaa / Pinja ja Sarkku / Näin valoisaa oli vielä tänään kuuden aikaan ulkona! / Oon syöny Weetabixeja koko päivän... en oo jaksanu tehä ruokaa

Tässä kuussa aion toteuttaa muutoksia. Aion rueta treenaamaan joka arkipäivä sekä syödä vähemmän epäterveellisiä ruokia ja herkkuja. Haluisin tehä jotain uutta hiuksille ja muokata huonettani. Muutos, joka tulee vaatimaan itsekuria on varmaankin se, että nyt pitää rueta käymään koulua. Ihan oikeasti. En muista millon viimeksi oisin tehnyt läksyjä... Onneksi tuota aurinkoa näkee nyt useemmin ja se tuo valtavasti energiaa!

P.S. Tajusin vasta nyt miten mahtava artisti Jenni Vartiainen on, kun kuuntelin sen Terra -albumin kokonaan Spotifystä, mun mielestä sitä vois melkein kutsuu Suomen Lana Del Rey:ksi! Oon päässy tapaamaan tuonkin ihmisen livenä ja esittämään kysymyksiä, silloin en vaan älynnyt oikein käyttää sitä mahdollisuutta niin hyvin hyödyksi, mutta tosiaan, tässä kuussa tuun varmasti kuuntelee paljon noita Terra -levyn biisejä! Ne vaan jotenkin kolahti.
Xoxo, Sara

12 kommenttia:

 1. ihana blogi ja ihana sinä <3

  VastaaPoista
 2. tosi hyvä postaus, oot mainio pakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Jenni on khyl mahtava laulaja! Oon kuunnellu sen laulua jo sillonkin kun Jenni oli gimmelissä ja tykkään sen äänestä ja lauluista ihan sikana! :) Kiva postaus ja tsemppiä kouluun! :)

  VastaaPoista
 4. Sara, oot paras ihan kaikes...love ya :)
  Sun lauluäänes on perfect ja oot huippukaunis tyttö :) t. yx poika

  VastaaPoista
 5. Ihanii kuvii, sä oot niin mahtava kaikes mitä teet. Kattelin sun lauluas Tartu mikkiin, olit best, sellainen raikas, pirtee ja aito. Upeat oli sun tulkintas kaikist biiseist...tee ihmees levy. (Birdyn cover ihan mieletön) Sun ja Josephin duetto illan paras duetoista, niin pirtee ja kaikkee,oli kiva katella ja kuunnella..tehkää ihmeessä yhteinen levy, te sovitte yhteen..oon kade;) Nomi oli kyl nolo, kun tunki ittensä joka väliin. Sellanen asiallinen typpi artistiksi, oh nou. Mitralla ihan jees ääni, mut liian totinen. Saraaaa, teee levyyyyy!!!! Sä oot ARTISTI!!!

  VastaaPoista
 6. siis sara WOOOW kuinka hyvin lauloit the a teamin.. aivan kylmillä väreillä olin ! Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me too, Sara on paras, miksi joku hemmetin mitra voitti... se on ihan surkee Sara on paras :)

   Poista
 7. Seurasin tiiviisti Idolsia ja katsoin Tartu mikkiin jakson. Sara, sinussa on sellaista karismaa, jota noista muista ei löydy. Se varmaan tulee sinun iloisuudesta, valoisuudesta ja herttaisuudesta. :) Sinua on todella miellyttävä katsella ja kuunnella ja siinä tulee väkisin itsekin hyvälle tuulelle. :) Älä koskaan hukkaa noita piirteitä...tässä maassa on jo tarpeeksi liian totisia ja vakavia artisteja. Tee ihmeessä levy jos/kun nautit laulamisesta ja esiintymisestä. Minä ainakin lupaan sen sitten ostaa. :)

  VastaaPoista
 8. oot ihana pakkaus, kaunis, lahjakas, älykäs, aito......Sä olit Tartu mikkiin ohjelmassa ihan paras, ku olit niin aito, oma ittes. Jooseppi oli kans hyvä. Onneksi olitte parina. Pitkään aikaan en oo kattonu noin rentoo ohjelmaa. Oot kyllä laulajana ihan mahtava, Jos joskus teet levyn, ostan varmana ja kuuntelen puhki. Oot kaunotar :) t. poika, ihan heterosellanen

  VastaaPoista
 9. Sara, oot kyl kaunein nainen ja sää laulat perfect. Olet oikeesti paras suomalainen artisti, jatka ja tee ittes tunnetuksi. Katsoin sen Tartu mikkiin ja olit niin best koko porukasta,,,,jatka hyvä ihminen.....jos joku suomalainen ei löydä sun lahjakkuuttas, mee sinne Amerikkaan..siel sut löydetään..lowe u so much, ur perfect. oon muuten poika in Finland :) my name is Joni, ur so beautiful

  VastaaPoista
 10. Voisitko aina kirjottaa vaikka loppuun että millon se on kirjotettu

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8