i'm feeling alive

MAALISKUUU18MAALISKUUU20
hello loves 
Tänä aamuna oli niin huippuu herätä auringonpaisteeseen, normaalistihan en edes tykkää heräämisestä! Koulujuttuja mulla ois paljon rästissä, mutta siirrän ne huomiselle ja pyhitän tän päivän laiskottelupäiväksi. En kuitenkaan suinkaan laiskottele sisällä kun ulkona on tollanen ihanne kevätsää! Tänään oon siis jo kerinnyt käydä lenkillä ja kuvailla pihalla. Uskomatonta, että siellä pärjää jo nahkatakissa!
MAALISKUUU19
Tän postauksen ideana ei oo nyt mikään syvällinen miete vaan yksinkertasesti kuulumisia. Jotenki en vaan nyt jaksa kirjottaa mitään, mutta halusin vaan välttämättä postata nää kuvat teille. Ja näistä kuvistahan huomaa, että mulla on pidennykset hiuksissa! Sellaset klipsit, joita on tosi helppo käyttää ja värikin mätsää hyvin omiini. Nuo ihanuudet tuli mulle postissa Hairtradelta, eikä toimittamiseen menny kun yks viikko, vaikka ne tuli Englannista asti! 

Tänään ois vielä suunnitelmissa nähä kavereita ja tehä jotain kivaa!
Xoxo, Sara

22 kommenttia:

  1. Ääh olen niin kateellinen sulle, olet niin uskomattoman kaunis! Saisinpa itsestäkin noin upeita kuvia:-)

    VastaaPoista
  2. Miten saat osan noista kuvista noin isoiks? ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. photoscapella voi muoksii kuvakokoo ja laitan aina leveyden 800:ksi ja sitten lisää kuvat bloggerin kautta nii ne tulee isoina! :)

      Poista
  3. oot niin nätti!:~)

    VastaaPoista
  4. Mist oot ostanu ton paidan ja paljon makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ostin sen Lontoosta katukaupasta, taiettiin näyttää telkussakin sitä kohtaa ku ostin tota XDXD makso 20 e eli ei oo aito Boy London

      Poista
  5. Ihania kuvia! Varsinki noi kolme viimistä, oot vaan niin kaunis♥

    VastaaPoista
  6. Apua itse en tajunnut sulla olevan pidennyksiä :D mutta kaunis olet! :)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia noi kaikki! Mun mielestä on tosi kiva että sun ilme vaihtuu kuvissa kun joidenkin blogia lukee niin on aina sellanen samanlainen poseeraus-ilme joka kuvassa :D ja noi sun hiukset on kyllä älyttömän upeet! :)

    VastaaPoista
  8. tiesithän että sulla on paita jossa on natsien logo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon tutkinu boy london merkin taustat ja moni liittää sen natseihin koska onha toi aika ilmiselvä ja sen takia en aluks paitaa käyttänykkää mut nyt kuitenki pidän sitä koska se on mielestäni muodikas enkä henk.koht. liitä sitä natsikotkaan tai natseihin mitenkään, mulle se on silkka vaatekappale

      Poista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8