i freaking love summer

hello loves
Eiks toi sää ulkona olekin aivan uskomattoman ihana? Oon viettänyt viimesimmät päivät auringon poltteessa maaten ja koittaen saada rusketusta. Ja eikö se vaan olekin niin, että kun sää on ihana, niin mielikin on paaljon pirteämpi! Ainakin mulla se menee noin. Oon ollut niin iloinen tässä näinä hellepäivinä ja voimiakin on ollut tehä enemmän asioita, tosin bloggaus jäänyt hieman syrjään, mutta tänään sitten kävin kuvailemassa. Mun mielestä bloggaaminen on parasta kesällä ja nyt alkaa mulle henkilökohtasesti se kaikkein aktiivisin bloggaamiskausi, joten odotelkaa vaan paljon postauksia, etenkin sitten kun viimenen koeviikko on ohitettu! Ja näissä kuvissa näette meikittömän Saran, sillä oon päättänyt lähes kokonaan lopettaa meikkaamisen nyt kesän kunniaksi, sillä haluan paremman ihon ja väriä naamaan. Haluaisin niin kovasti olla luonnonkaunis!
IMG_9600IMG_9423IMG_9419IMG_9385toukokuuuuu14
shirt & shorts by GinaTricot / necklace by H&M / sunglasses by Cubus / shoes by Converse
IMG_9586toukokuuuuu4IMG_9598IMG_9610 IMG_9617
Hankin muuten tossa viime viikolla elämäni ensimmäiset Conssit ja oon täysin rakastunut niihin, tulee olemaan varmasti kovassa käytössä ihan puhkikulumiseen asti! Onks teille kellään neuvoja jakaa, kuinka noita helposti likaantuvia tennareita vois pitää mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa? 

Keikkaa on ollut mukavasti ja vaikka hetki sitten ahdistikin niin työtäyteinen kevät, niin nyt puolet jutuista ainakin on jo handlattu ja enää tosiaan edessä koeviikko ja sitten alkaa KESÄLOMA. 12 päivää. We can do this!
Xoxo, Sara

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä sä oot luonnonkaunis :) ja hyvä päätös kyllä antaa ihon 'levätä' :)

  VastaaPoista
 2. Sara sä vaan oot niin ihana, meikittä tai ilman!

  VastaaPoista
 3. Olet jo selvästi ruskettunut, kiitos helteiden. Tuo viimeinen vartalokuva on mielestäni paras

  VastaaPoista
 4. hei sähän oot aivan upea ilman meikkiä :) niin outoa että kohta sitten on se ksäloma !!

  VastaaPoista
 5. Sara sä oot uskomattoman upee! Siis ilman meikkiikin! Älä siis turhaan käytä! :D

  VastaaPoista
 6. Sä olet jo kaunis!:DD Ilman meikkiäkin :) + Ainakin kenkäkaupassa sanottiin et converset voi ihan huoletta laittaa pesukoneeseen. (::

  VastaaPoista
 7. Oot kaunis ilman meikkejäkin. Converset on kyllä semmosta kakkaa. Ovat pilanneet jo jalkani ja ne ovat niin massaa. Mutta jos haluat käyttää niin

  VastaaPoista
 8. Moi! Oot tosi kaunis, meikillä ja ilman:) ja jos haluaisit olla luonnonkaunis..niin olet kyllä jo! Ja ihon on hyvä levähtää pitkän talven jälkeen. Tsemppiä kokeisiin ja loppukevääsen:]

  VastaaPoista
 9. muistahan sitten kohtuus ruskettumishommissakin. sun jalat on just nyt sopivan väriset. älä yritä muuttua kahvipavun väriseksi, sillä se ei tee hyvää iholle pitemmällä tähtäimellä! mut joka tapauksessa hyvää kesää sulle ja kaikille muillekin!

  VastaaPoista
 10. Jaa en tiedä miten consseja hoitaa, mut kyllä ne saa vissiin pesukoneeseen laittaa. Itse harkitsen tällä hetkellä vanssejen ostoa.

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8