if you won't let me in, just let me go

IMG_9776kesäkuu14
shirt from Bershka, skirt from H&M, ballerinas from H&M, necklace from H&M, bracelet from KappAhl, sunglasses from Cubus, iPhone case from miniinthebox.com
IMG_9768IMG_9774IMG_9777
hey my loves
Miten teidän kesä on lähtenyt käyntiin? Ootteko otellut arskaa ja heittäneet talviturkin, löhöilleet kaiket päivät sisällä katsoen telkkua ja elokuvia vai kenties paiskineet ahkerasti töitä?

Mun on pakko myöntää, että mun kesäloma on alkantu toooodella laiskoissa merkeissä. Ensinnäkään tänä kesänä en aio tehdä päivääkään ns. "aitoa" työtä, sillä aion hankkia kaikki rahat tekemällä keikkoja. Tällä viikollakin oli pari keikkaa. Muuten oon vaan ollut kotona, tai kavereiden kanssa jossain rellestämässä valvoen jokaikisenä yönä vähintään yhteen asti. Joku jännä juttu siinä vaan on, että kesäsin tulee valvottua tosi pitkään ja ainakin tähän mennessä oon ollut enemmän kaikkialla muualla kun kotona.
Ens viikosta tulee kyllä varmaan aika pitkäveteinen koska kaikki kaverit on töissä ja mulla ei oo mitään suunnitelmia millekään päivälle. No, ainakin kerkiin kuvailla jotain videoo Youtuben puolelle ja keskittyä kaikkiin pikkujuttuihin kuten blogin ulkoasuun, ja melkeimpä mihinkä vaan mihin mulla ei oo ollu koko keväänä eikä alkukesästä tähän mennessä aikaa. Luvassa on myös pitkästä aikaa viikko, jolloin ei oo yhtään mitään velvotteita! Kuulostaa aika houkuttelevalta, mutta mä vannon, että tuun myös kyllästymään ja pitkästymään. Netflix saa luvan auttaa siinä tapauksessa.
IMG_9767
Yläpuolella näkyvä kuva olkoon esimerkkinä mun liiallisesta herkkujen mässäilemisestä kokonaisen viikon ajan. En mä sitä väitä ettenkö muutenkin söis paljon roskaa, mutta tää kesä kyllä vielä vahvistaa tätä huonoa tapaa, onko siellä muita kohtalotovereita?
Xoxo, Sara

9 kommenttia:

 1. Missä ja minkätyylisiä keikkoja oot heittänyt :-) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli tossa tilauskeikka yhellä joensuun sporttileirillä ja lauantaina hääkeikka :)

   Poista
 2. Tääl on ainaki yks joka syö paaljon kaikkee roskaa!:D Tsemppiä keikoille ja ihanaa kesää! Söpönä taas kerran kuvissa!:)

  VastaaPoista
 3. miten saat nuo kuvat niin ettei niitä pysty klikata? :)

  VastaaPoista
 4. luoja, et oot kaunis :) ihanan rento ote elämään

  VastaaPoista
 5. Heii, onks toi sitä uutta mustikkasuklaata, mitä on tos vikas kuvas? Onks hyvää? Voisin kans maistaa joskus... : D

  VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8