yks tylsistynyt valittaja

IMG_8201IMG_8279IMG_8080IMG_8144
IMG_8152
IMG_8084IMG_8146IMG_8148IMG_8156
IMG_8176
IMG_8121
En kestää! Oon nyt kipeenä ja nenä on ihan tukossa, ääni ei kulje ja oon kaatanu koko maapallon nurinkurin löytääkseni ratkaisut tähän probleemaan. Nyt miulla on antibioottikuuri käynnissä sekä toinen lääke, joka auttaa yskään. Ehkä miun ääni täältä palaa vielä ennen torstaita, sen on pakko! Oon ihminen, joka ei tykkää olla pitkään samassa paikassa ja olla tekemättä mitään. Oonkin siis ollut koetuksessa tässä viimeiset pari päivää. Tekis mieli käydä kaupoilla ja nähä kavereita kun kerta täällä kaupungissa on, sen sijaan mie saan istuskella neljän seinän sisällä tuijottaen telkkuu tai muokaten viimekesäisiä kuvia turhaa postausta varten.

Ei miulla tässä muuta :-) Tää oli tällanen angstipurkauspostaus. Niin ja ens torstaina yks meistä tippuu suoraan, eli kukaa ei joudu enää pudotusuhan alle tai saa toisia mahdollisuuksia! Siks on tosi tärkeetä saada niitä ääniä ja äänestää voi jo nyt, meikäläisen voting number on 12 ja sitä voi tykittää tekstiviestillä numeroon 17225 :-D

Xoxo, Sara

38 kommenttia:

  1. alkaa pikku hiljaa ärsyttämään toi ''äänestä äänestä mä pakotan sut äänestämään !!!!!1'' tyrkytys. Anteeks et sanon suoraa, mut jooko; hillitse. menee maku tekstiin, kuvat on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikkii ei voi miellyttää vaikka siihen pyrin! mulle tää idols on 100 % elämästäni nii siks koitan mainostaa äänestystä vähän kaikkialla että ihmiset muistaa koska äänestys on tosi tärkeetä varsinki sillon ku se alkaa jo viikkoo ennen esitystä... koitin nyt tällä puolustautua, mutta kiitos kuitenkin :---)

      Poista
    2. Sara, jos jotkut sua haluaa äänestää, niin eiköhän ne ilman muistuttelua äänestä :/

      Poista
    3. Sara, olet tosi vahvaa tekoa, kun kestät noi anot valittajat. Tietenkin sä mainostat, eikä se oo ees ärsyttävää. Sullahan on tosi jännä tilanne ens torstaina. Nyt kaikki tahtoo äänestää Saran jatkoon. Parane pian ! :) Ihanii kuvia :)

      Poista
    4. Ihan oikeeesti! Sinulla on oikeus pyytää äänestään ( tiedän että oot jo pudonnut ja on vuosi 2014 mut haluun kertoo mielipiteeni ) jos haluut. Oot ihana <3 . Olit mun suosikki idolsissa heti alusta asti.

      Poista
  2. kivasti muokattuja kuvia!

    VastaaPoista
  3. täällä toinen neljän seinän sisällä kyyhöttäjä! viikonloppu mennyt telkkaria töllöttäen ja nenäliinavuori on kertyny ainakin kahden metrin korkuseks 8) mutta paranemisia ja kannustan sua idolsis ! :))

    http://woahveera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiih joo nenäliinavuori tosiaan on kasvanu ja näi hehe:-D kiitos! :)

      Poista
  4. voi ei , toivottavasti parannut torstaihin mennessä! oot tosi kaunis :) <3 ja mielettömän hyvä laulaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyl mä jaksan toivoo ja uskoo, että parannun! kiitos :-)

      Poista
  5. Hei Sara ! Ny revi ittes ylös sieltä!! Tässä on vielä aikaa torstaihin, sä paranet kyl. Mä äänestän sua, vaikka ois mikä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha! :D onneks torstaihin on viel aikaa! kiitos tuesta :)

      Poista
  6. Moi Sara! Hih, olipas piristävä postaus. Sopii oikein hyvin tähän syksyn pimeyteen. Älä nyt huoli, kyllä sä torstaina jo loistat ja ääni palaa luoksesi ja meidän iloksi. Oikeesti, oot kyllä kaunis nois kuvissa. Mä annoin sulle jo muutaman äänen ja vielä ehtii, koska äitikin on samaa mieltä. Se rakastaa sua, oot meidän idoli ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja kiva kuulla että postaus oli mieleen:-) kiitos myös ihanasta ja piristävästä kannustuksesta!

      Poista
  7. Sun kuvat on kyllä aina niin ihania, ja onnistuneesti muokattuja, että tuovat aina ihanasti hymyn huulille :)

    VastaaPoista
  8. Ihan pakko kommentoida nyt, että munkin mielestä toi äänestyshehkutus alkaa mennä yli. Uskon, että jos on tarpeeksi hyvä ja yleisö tykkää niin ne äänestävät ihan ilman kokoaikaista mainostustakin. Toivoisin että Idolsin kaltaisen kilpailun voittaisi lauluäänen ja esiintymisen perusteella ei mainostamisen ja muun suosion ostamisella. Älä ymmärrä väärin, en tosiaankaan tarkoita vaan sua vaan ihan yleisestikin! Vaikutat kuitenkin mukavalta ihmiseltä ja sulla on kiva blogi, jota oon lukenut jo kauan, tsemppiä Idolsiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulehan sä Anonyymi, Sara tarttee kyl ny enemmän tukea kuin tollasta valitusta. Ajatteleppa ihan ite.
      Mä äänestin jo ja mun veli sanoi, et voiks Suomestakin löytyy tollasii oikeita laulajii kui sä oot. Eikä sun ulkonäkö suinkaan pahitteks oo, päinvastoin;) Tsempit ja äänet lähtee täältä :) t. Anna

      Poista
  9. Itse olen sellainen kuvanmuokkausfundamentalisti, etten tykkää ollenkaan siitä, että kuviin lisäillään tekstejä tai värejä muutellaan. Tämä postaus ei ollut oikein mieleeni, mutta tuo edellinenhän oli ihan kiva. Näytät todella tyylikkäältä niissä Helsingin-kuvissa! Kai syöt jotakin muutakin kuin kuvassa näkyviä pullia ja leivoksia? Liiallinen sokerin syönti ei ole hyväksi. Levätäkin kannattaa tarpeeksi, vaikka toki te nuoremmat jaksatte painaa eri tavalla kuin me keski-ikäiset. Toivotan kuitenkin pikaista paranemista, oli sairastumisesi syy mikä tahansa :)
    T: kipeä kurkku/sick cucumber

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valitettavasti kaikkii ei voi miellyttää :) normaalistihan mä kyl muoksinki kuvat vähä rauhallisemmin. kyl mä ihan ruokaa syön mut joskus saa herkutella! kiitos paljon :-)

      Poista
  10. http://karvaistajalkea76.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  11. Jee!! Sara, ihana viikko edessä. odotan ihan innolla torstaita, et nään sut telkkarissa ja sun lauluas ja stailausta ! :) t. Wilma, joka äänesti jo :) Sulle sopis varmaan tollanen kullanvärinen tukka, siis tossa yhes kuvas on tosi upee :) On toi nykyinenkin ihana :)

    VastaaPoista
  12. Ihana Sara :) Äänestin just, arvaa ketä;) Oot niin mahtava ! :)

    VastaaPoista
  13. Aika siistii, kun uskallat näyttää tunteesi (negatiivisetkin) näin kirjoittamalla. Sehän osoittaa, et olet sinut itses kanssa. Huonoja päiviä kun sattuu meille jokaiselle, mulle ehkä liikaakin. Jotenkin rohkaisee. Voi, tulispa susta vuoden 2013 IDOLI. Osaisit kohdata muita nuoria ja varmaan kaikenikäisiä omana itsenäsi. Suomi tarttee tollasen ihmisen julkisuuteen, joka on noin aito. Lisäksi sä todella osaat laulaa, lavan otto haltuunkin näyttää jo nyt, että kehityt siinä aina vaan enemmän. Mun mielestä sun suomenkileiset laulut on ihan hyvä juttu, me ollaan suomalaisia ja halutaan kuulla nitäkin. Kyl sä ne hallitset. Ai niinm mä aion vielä äänestääkin sua. Sä oot aika kova vastus muille. Noi muut joutuu ihan selkeesti tsemppaan itseään enemmän, sulla on kaikki jotenkin kummasti hallinnassa. Ei tärise mikki ja äänes on tosi soinnukas, erilainen. Siin on sellaista jotain , jota haluis kuunnella enemmän. Sä tuut vielä menemään pitkälle musikin alalla, sulla on koko elämä edessä, oot tosi nuori. Hyvä, et lähdit jo näyttää meille ittes. Menestystä seuraavaan kilpailuun ja rohkeesti sitä Jennin kappaletta vaan lauleleen, mikä se sitten onkin. Ei sil oo välii, koska otat sen kuitenkin haltuun. t. Mikko-muusikko Helsingistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa et joku on nähny noin paljon vaivaa kirjottaa jotain! :) kiitos suuresti kannustuksesta :-)

      Poista
  14. Wau, noin sitä pitää. Olla ihminen ihmiselle. Kattelin muuten Amerikan X-faktoria viime lauantaina ja ajattelin, et oot ainoo täs kisas, joka vois olla siellä. Tai sun pitäis olla siellä, tää meidän idols ym kisat on sun tasolle liian iisibiisejä. Sait sä viimeks valita itse sen leonan Run-biisin, se oli jotain niin täydellistä. Huomas, et olet tähti. Onnee jatkoon, pakko äänestää;)

    VastaaPoista
  15. Ihanaa tiistaita Sara. Mä niin tykkään sun postauksista. Tästäkin tuli vaan niin hyvälle tuulelle, koska uskallat olla oma ittes. Jos keljutta, et pelkää näyttää sitä Osasit tehdä sen jotenkin pilke silmäkulmassa. Kesähän tästä mieleen tulee, ihanasti muokatut kuvat. Sä loistat kilpaa auringon kanssa. Hei, menestystä idolsiin, joka varmana on sulle henk.kohtaisesti tosi ottava, mut samalla antava. Tartte paljon tukea ja kannustusta. On hyvä osata erottaa, ketkä ovat oikeita ystäviä. Onneks sulla on sellaisia tosi paljon. Mä olen jo äänestäny sua monta kertaa ja teen niin vieläkin. Paljon sulle ihana voimia <3 t. minea

    VastaaPoista
  16. Tykitetään. Oot aivan ihanan aito ja sun äänessäs on jotenkin mukaansa tempaava saundi. Jeah ! :)

    VastaaPoista
  17. Tää ei kyllä liity tähän postaukseen, mutta joko Stiina bloggaa taas?

    VastaaPoista
  18. Hih, sä olet nyt sitten mediassa "Idols-Sara". Parempi kai sekin kuin "BB-Sara" tai "Missi-Sara II". Tämän illan lähetys meni epähuomiossa minulta ohi, mutta näytät päässeen jatkoon, josta onnittelut! Olen vilpittömän iloinen puolestasi ja toivon edelleenkin sinulle kaikkea hyvää. Muisk.
    JN

    VastaaPoista
  19. Sun eilinen esitys Idolsissa oli herkkä & koskettava, sano tuomarit mitä tahansa! Eikä niistä tuomareitten kommenteista kannata liikaa välittää, työtään ne vaan tekee :)

    PS Koska uus postaus? :)

    VastaaPoista

Jokainen sana on tärkeä ♥
/Kamera: Canon EOS 600D
/Objektiivi(t): Canon EF-S 18-55mm & 50mm f/1.8